reklama
Dzień dobry
Pomyślicie, że mam nierówno pod kopułą, że jaram się kupą dziecka, ale.... Maja w końcu po 2,5 tygodnia w końcu zrobiła 'jajeczniczkową' żółciutką kupę!
Trochę jeszcze śluzu tam było. Ale to już nie sama zielona woda ze śluzem [emoji7][emoji23]
Bączki od wczoraj też idą jej bez problemu, bez złoszczenia i brudzenia pieluchy [emoji7]
Pomyślicie, że mam nierówno pod kopułą, że jaram się kupą dziecka, ale.... Maja w końcu po 2,5 tygodnia w końcu zrobiła 'jajeczniczkową' żółciutką kupę!
Trochę jeszcze śluzu tam było. Ale to już nie sama zielona woda ze śluzem [emoji7][emoji23]
Bączki od wczoraj też idą jej bez problemu, bez złoszczenia i brudzenia pieluchy [emoji7]
Fiorna
Fanka BB :)
@Fiorna jak tam ?
Zasnęłam koło 3 i przed chwilą znów obudził mnie ból, wstałam i to samo mokre majty tym razem z krwią. Zaraz idę się umyć, dopakuje jeszcze sobie jakieś skarpetki i kocyk bo u nas leje i zimno i tak na 9 jedziemy do szpitala. Ból kwalifikuje jako boląca miesiączka a takie miałam. Człowiek przez te 9 miesięcy zdarzył się od tego uczucia odzwyczaić
Kochana trzymamy kciuki! [emoji7]Zasnęłam koło 3 i przed chwilą znów obudził mnie ból, wstałam i to samo mokre majty tym razem z krwią. Zaraz idę się umyć, dopakuje jeszcze sobie jakieś skarpetki i kocyk bo u nas leje i zimno i tak na 9 jedziemy do szpitala. Ból kwalifikuje jako boląca miesiączka a takie miałam. Człowiek przez te 9 miesięcy zdarzył się od tego uczucia odzwyczaić
Anulaa88
Powodzenia i trzymam kciuki!Zasnęłam koło 3 i przed chwilą znów obudził mnie ból, wstałam i to samo mokre majty tym razem z krwią. Zaraz idę się umyć, dopakuje jeszcze sobie jakieś skarpetki i kocyk bo u nas leje i zimno i tak na 9 jedziemy do szpitala. Ból kwalifikuje jako boląca miesiączka a takie miałam. Człowiek przez te 9 miesięcy zdarzył się od tego uczucia odzwyczaić
madziula92
Powodzenia pewnie się zaczyna u CiebieZasnęłam koło 3 i przed chwilą znów obudził mnie ból, wstałam i to samo mokre majty tym razem z krwią. Zaraz idę się umyć, dopakuje jeszcze sobie jakieś skarpetki i kocyk bo u nas leje i zimno i tak na 9 jedziemy do szpitala. Ból kwalifikuje jako boląca miesiączka a takie miałam. Człowiek przez te 9 miesięcy zdarzył się od tego uczucia odzwyczaić
Madzia jeszcze Ty [emoji173]️Powodzenia pewnie się zaczyna u Ciebie
madziula92
Ja to na szarym końcu [emoji26] chyba nigdy nie urodzę [emoji20] nawet ananasa wczoraj zjadłam i nic ...spacer tez nic nie dałMadzia jeszcze Ty [emoji173]️
Podejrzewam że urodzisz szybciej niż myślisz [emoji7][emoji8]Ja to na szarym końcu [emoji26] chyba nigdy nie urodzę [emoji20] nawet ananasa wczoraj zjadłam i nic ...spacer tez nic nie dał
reklama
madziula92
Juz mi ginekolog w piątek powiedział, że podejrzewa do nd że urodzę, a tu cisza..brzuch już tak bardzo nie boli , czop wczoraj odszedł i dalej nic [emoji20] ja to chyba w grudniu urodzę [emoji23]Podejrzewam że urodzisz szybciej niż myślisz [emoji7][emoji8]