reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Trzymajcie kciuki żeby nas wypisali dzisiaj do domu... wczoraj nam żółtaczka zeszła, ale ze ja dostała wpierwszej dobie może wrocic tak ze mogę wyjść dziś albo nawet we wtorek... dobrze ze położne są spoko to mi to jakoś niedoskwiera :) 77CA50AE-69C1-427F-9E5B-05CADDCBE204.jpeg

Załączniki

• 77CA50AE-69C1-427F-9E5B-05CADDCBE204.jpeg
    77CA50AE-69C1-427F-9E5B-05CADDCBE204.jpeg
    459,1 KB · Wyświetleń: 188
reklama
Dzień dobry :)
Pomyślicie, że mam nierówno pod kopułą, że jaram się kupą dziecka, ale.... Maja w końcu po 2,5 tygodnia w końcu zrobiła 'jajeczniczkową' żółciutką kupę! :D
Trochę jeszcze śluzu tam było. Ale to już nie sama zielona woda ze śluzem [emoji7][emoji23]
Bączki od wczoraj też idą jej bez problemu, bez złoszczenia i brudzenia pieluchy [emoji7]

Zasnęłam koło 3 i przed chwilą znów obudził mnie ból, wstałam i to samo mokre majty tym razem z krwią. Zaraz idę się umyć, dopakuje jeszcze sobie jakieś skarpetki i kocyk bo u nas leje i zimno i tak na 9 jedziemy do szpitala. Ból kwalifikuje jako boląca miesiączka a takie miałam. Człowiek przez te 9 miesięcy zdarzył się od tego uczucia odzwyczaić

Zasnęłam koło 3 i przed chwilą znów obudził mnie ból, wstałam i to samo mokre majty tym razem z krwią. Zaraz idę się umyć, dopakuje jeszcze sobie jakieś skarpetki i kocyk bo u nas leje i zimno i tak na 9 jedziemy do szpitala. Ból kwalifikuje jako boląca miesiączka a takie miałam. Człowiek przez te 9 miesięcy zdarzył się od tego uczucia odzwyczaić
Kochana trzymamy kciuki! [emoji7]

Powodzenia i trzymam kciuki!

Powodzenia :) pewnie się zaczyna u Ciebie ;)

reklama
Do góry