Ja oprócz duszności też nie miałam żadnych objawów porodu [emoji8][emoji23] aż nie zaczęły się skurcze od razu regularne co 3 minuty :*Juz mi ginekolog w piątek powiedział, że podejrzewa do nd że urodzę, a tu cisza..brzuch już tak bardzo nie boli , czop wczoraj odszedł i dalej nic [emoji20] ja to chyba w grudniu urodzę [emoji23]
reklama
madziula92
Fanka BB :)
Ehhh ciekawe ile jeszcze muszę czekać...Ja oprócz duszności też nie miałam żadnych objawów porodu [emoji8][emoji23] aż nie zaczęły się skurcze od razu regularne co 3 minuty :*
madziula92
Hehe juz tracę nadzieję[emoji29]Iga gratulacje [emoji4]
Fiorna powodzenia. Jednak coś się zaczęło dziać.
Madziula92 jeszcze chwila i też bez brzuszka będziesz [emoji5]
Katinails gratuluję jajecznicy w pieluszce [emoji6] pewnie odetchnęłaś.
Maljan
Chyba nawet więcej niż dwieKochana jak ciśnie na 2 to jedz już. Tu już dwie rodziły z nieregularnymi skurczami
Maljan
To tylko się ciesz, bo to dobry znak [emoji16] będzie ładnie przybierał, nie dostanie żółtaczki i wyjdziecie szybko do domku [emoji16]Ten maly ssak ciagle ciagnie cyca, nawet do lazienki ciezko wyjsc a mnie krew zalewa doslownie
Maljan
Jak Mała ma na imię? Trzymam kciukiTrzymajcie kciuki żeby nas wypisali dzisiaj do domu... wczoraj nam żółtaczka zeszła, ale ze ja dostała wpierwszej dobie może wrocic tak ze mogę wyjść dziś albo nawet we wtorek... dobrze ze położne są spoko to mi to jakoś niedoskwiera Zobacz załącznik 891834
GorzkaPomarańcza
Oby na razie z wagi 4200 spadl do 3940 to.niby jeszcze norma. Tylko martwi mnie, ze jeszcze kupki nie robił odkąd wczoraj o 8 wzielam go do siebieTo tylko się ciesz, bo to dobry znak [emoji16] będzie ładnie przybierał, nie dostanie żółtaczki i wyjdziecie szybko do domku [emoji16]
Maljan
Bliżej niż dalej :*Ehhh ciekawe ile jeszcze muszę czekać...
reklama
GorzkaPomarańcza
A Ty na kiedy masz termin? 24?Hehe juz tracę nadzieję[emoji29]