reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Już się na listę wepchalam [emoji23]
Tyle upisac [emoji23]
Screenshot_2018-08-26-01-46-54-278_com.opera.browser.png

Załączniki

• Screenshot_2018-08-26-01-46-54-278_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-08-26-01-46-54-278_com.opera.browser.png
    77,5 KB · Wyświetleń: 503
reklama
Melduję że wczoraj urodził się nasz synek Julek po ciężkim boju 3895 i 52 cm duża główka ponoć 38 cm porozrywalo mnie ale jestem szczęśliwa wczoraj ciężka noc za nami głową mnie strasznie bolała i mały niespokojny. 5 dni przed terminem
Gratuluję☺ biedna dochodź teraz do siebie szybko. Już wszystko za Tobą co najgorsze.

Całkiem możliwe bo zapach normalnie stoiska rybnego. Ale nie było to ani chlup tylko poleciało ciurkiem, podłogi nie zmoczyłam tylko uda miałam mokre.
Zaczyna mnie mocniej boleć brzuch i chyba chce mi się 2...
Wody nie powinny pachnieć niczym. Przed porodem organizm będzie się oczyszczał to możesz kilka razy bywać w wc. Jak Ci się zaczęły wody sączyć i już boli Cię brzuch to lepiej pakuj się do szpitala. Mi skurcze zaczęły się dopiero po 5 godz po tym jak zaczęły wody odchodzić.
Trzymam kciuki, pewnie się już zaczęło ☺

Wody nie powinny pachnieć niczym. Przed porodem organizm będzie się oczyszczał to możesz kilka razy bywać w wc. Jak Ci się zaczęły wody sączyć i już boli Cię brzuch to lepiej pakuj się do szpitala. Mi skurcze zaczęły się dopiero po 5 godz po tym jak zaczęły wody odchodzić.
Trzymam kciuki, pewnie się już zaczęło ☺

Jeszcze poczekam w domu na rozwój sytuacji. Boli mnie ale nieregularnie. Mały się rusza. Tylko teraz nie zasnę..

Melduję że wczoraj urodził się nasz synek Julek po ciężkim boju 3895 i 52 cm duża główka ponoć 38 cm porozrywalo mnie ale jestem szczęśliwa wczoraj ciężka noc za nami głową mnie strasznie bolała i mały niespokojny. 5 dni przed terminem
Gratulacje [emoji16][emoji10][emoji10][emoji10]

reklama
Do góry