G
reklama
Maljan
Fanka BB :)
Może to wody?Obudził mnie ból okresowy z bardziej odczuwalnym bólem podbrzusza.. Wstałam i nagle czuję że coś leci.. Nie doleciałam do wc a Tu śluz tak wodnisty że aż Po udach poleciało.. Może coś dziś się rozkręci samo
Fiorna
Może to wody?
Całkiem możliwe bo zapach normalnie stoiska rybnego. Ale nie było to ani chlup tylko poleciało ciurkiem, podłogi nie zmoczyłam tylko uda miałam mokre.
Zaczyna mnie mocniej boleć brzuch i chyba chce mi się 2...
Bajunia
Gratuluję☺ biedna dochodź teraz do siebie szybko. Już wszystko za Tobą co najgorsze.Melduję że wczoraj urodził się nasz synek Julek po ciężkim boju 3895 i 52 cm duża główka ponoć 38 cm porozrywalo mnie ale jestem szczęśliwa wczoraj ciężka noc za nami głową mnie strasznie bolała i mały niespokojny. 5 dni przed terminem
Bajunia
Wody nie powinny pachnieć niczym. Przed porodem organizm będzie się oczyszczał to możesz kilka razy bywać w wc. Jak Ci się zaczęły wody sączyć i już boli Cię brzuch to lepiej pakuj się do szpitala. Mi skurcze zaczęły się dopiero po 5 godz po tym jak zaczęły wody odchodzić.Całkiem możliwe bo zapach normalnie stoiska rybnego. Ale nie było to ani chlup tylko poleciało ciurkiem, podłogi nie zmoczyłam tylko uda miałam mokre.
Zaczyna mnie mocniej boleć brzuch i chyba chce mi się 2...
Trzymam kciuki, pewnie się już zaczęło ☺
Fiorna
Wody nie powinny pachnieć niczym. Przed porodem organizm będzie się oczyszczał to możesz kilka razy bywać w wc. Jak Ci się zaczęły wody sączyć i już boli Cię brzuch to lepiej pakuj się do szpitala. Mi skurcze zaczęły się dopiero po 5 godz po tym jak zaczęły wody odchodzić.
Trzymam kciuki, pewnie się już zaczęło ☺
Jeszcze poczekam w domu na rozwój sytuacji. Boli mnie ale nieregularnie. Mały się rusza. Tylko teraz nie zasnę..
Kochana jak ciśnie na 2 to jedz już. Tu już dwie rodziły z nieregularnymi skurczamiJeszcze poczekam w domu na rozwój sytuacji. Boli mnie ale nieregularnie. Mały się rusza. Tylko teraz nie zasnę..
Anulaa88
Gratulacje [emoji16][emoji10][emoji10][emoji10]Melduję że wczoraj urodził się nasz synek Julek po ciężkim boju 3895 i 52 cm duża główka ponoć 38 cm porozrywalo mnie ale jestem szczęśliwa wczoraj ciężka noc za nami głową mnie strasznie bolała i mały niespokojny. 5 dni przed terminem
GorzkaPomarańcza
Ten maly ssak ciagle ciagnie cyca, nawet do lazienki ciezko wyjsc a mnie krew zalewa doslownie
reklama