reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U mnie nadal brak odchodów połogowych. Dzwoniłam do gina. Jest na urlopie, wraca do pracy w poniedziałek i mam przyjść pomiędzy pacjentkami zrobi mi usg i się okaże czy tak mnie mocno wyczyścili czy odchody zostają w środku. Eh jak nie uro to s...

Od wczoraj źle się czuję i mam gorączkę. Wczoraj tylko 37,4 ale dzisiaj teraz jest już 39. Co mogę brać/pić/jeść oprócz paracetamolu, herbaty z cytryną i miodem?
Chyba nie za wiele. Jeszcze czosnek i mleko mi przychodzi do głowy ale ty karmisz piersią więc ten czosnek to niekoniecznie. Syrop z cebuli?

Ja już się tak cieszę że jestem po porodzie że nie macie pojęcia. Moja rana to trochę komplikacji. Okłady, kremy, okłady, kremy, wietrzenie, mycie itd itd itd
Dziś doszło wstrzykiwanie soli fizjologicznej.
Czuję że nawet jeśli rana się zziarninuje to blizna nie da mi żyć normalnie. Jeszcze się okazać może że mam.krwiaka w środku i powrót do szpitala. Nie dałam się zbadać jednak z obawy o ból, więc nie wiem jeszcze tego :(
Tak więc dziewczyny życzę wam porodów bez komplikacji i szybkiej regeneracji w razie ich wystąpienia.
Biedna ..trzymaj się .. wracaj szybko do pełnej sprawnosci. A dzidziuś daje odpocząć?

reklama
Do góry