Paulana
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 890935 Porób bez znieczulenia z 4cm zrobiła mi się odrazu główka myśleli ze mnie nie dowiozą i miałam rodzic na lozku... alee bol... ale wyłam...
Gratuluję jupiiii
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 890935 Porób bez znieczulenia z 4cm zrobiła mi się odrazu główka myśleli ze mnie nie dowiozą i miałam rodzic na lozku... alee bol... ale wyłam...
Raz jest cisza totalna, a raz mama myje naczynia, brat Bawi się z psem więc różnie..
Zdążyłam właśnie sobie tylko wodę wlać do czajnika bo mała w wózku sama w pokoju została i już płacz , nie leciałam odrazu , dopiero jak zaczęła płakać bardzo.. nie wiem jak ja oduczyć tego noszenia, kołysania , usypiania na rękach .. zostanę sama od września w mieszkaniu i nawet nie będę miała jak się wysikac ..eh
Gratuluję ale szybko poszlo, super zdrówka dla Ciebie i maleństwaZobacz załącznik 890935 Porób bez znieczulenia z 4cm zrobiła mi się odrazu główka myśleli ze mnie nie dowiozą i miałam rodzic na lozku... alee bol... ale wyłam...
Super gratuluję :* szybkiego powrotu do siłZobacz załącznik 890935 Porób bez znieczulenia z 4cm zrobiła mi się odrazu główka myśleli ze mnie nie dowiozą i miałam rodzic na lozku... alee bol... ale wyłam...
Ja miałam skurcze 22h więc na prawde masz się z czego cieszyć, że taki szybki poród [emoji16]
Ale slodka i jak urosłaDzisiaj konczymy 5 tygodni :* Zobacz załącznik 890996
O nie błagam tylko nie dawajcie się wypłakać dzieciom. Dałam sobie wmówić przy córce że tak trzeba i serce mi pękalo ona płakała i ja płakałam. @klaudiaa975 niedługo wróci K będzie Ci łatwiej we dwójkę. A to wszytko minie.Nie pozostaje ci nic innego jak pewnie dać się wypłakać i może zacznie sama zasypiać ale to serce ściska więc może zakup elektronicznej kołyski ?? Ja mojej już też staram się tak nie bujać choć łapię się na tym że robię to mimowolnie. W nocy jak jej się robią wielkie oczy to kładę do łóżeczka i usypiam bez brania na ręce do bujania. Glaszczę, nie gadam do niej, trzymam za rączkę. Chyba że rzeczywiście histeria się włącza ale to rzadko.