E
Ewka34
Gość
Gratulacje ❤❤❤ szybko poszlo :* jak sie czujesz?Zobacz załącznik 890935 Porób bez znieczulenia z 4cm zrobiła mi się odrazu główka myśleli ze mnie nie dowiozą i miałam rodzic na lozku... alee bol... ale wyłam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje ❤❤❤ szybko poszlo :* jak sie czujesz?Zobacz załącznik 890935 Porób bez znieczulenia z 4cm zrobiła mi się odrazu główka myśleli ze mnie nie dowiozą i miałam rodzic na lozku... alee bol... ale wyłam...
Ale śliczny [emoji7]@kiiinia91 powodzenia. Trzymam kciuki
Mój ludzik bo taka ksywke w domu otrzymał mały książę dziś kończy tydzień
To chociaż długo nie cierpiałaś jak taka szybka akcja. Gratulacje i cieszymy się z kolejnego dzidziusia po tej stronie brzuszka ☺Zobacz załącznik 890935 Porób bez znieczulenia z 4cm zrobiła mi się odrazu główka myśleli ze mnie nie dowiozą i miałam rodzic na lozku... alee bol... ale wyłam...
Ale szybko poszło gratulacje [emoji8]Zobacz załącznik 890935 Porób bez znieczulenia z 4cm zrobiła mi się odrazu główka myśleli ze mnie nie dowiozą i miałam rodzic na lozku... alee bol... ale wyłam...
U nas też od pierwszego dnia w domu sam bodziakNo to nieźle go ubieracie. U nas ponad tydzień i w bodziaku samym.
Wszystkiego najlepszego ❤Witam dziś znowu po wizycie jestem już mam dość tych badań tych KTG za każdym razem myślę ze już więcej nie będę musiała przyjść. Na środę mam termin i termin kolejnej wizyty w szpitalu i zobaczymy na kiedy będzie wywołanie czy na czwartek czy jeszcze tego samego dnia. Zaskoczyło mnie w tym szpitalu bo składali mi życzenia urodzinowe i nawet paczkę cukierków dostałam; ) dziś tylko 2 h tam spędziłam więc ekspres.
Kto jeszcze jest w dwupaku??
A jak go rozbierzesz to robią mu się chłodne rączki i nóżki? Bo to właśnie tak jest że jak w domu dziecko jest ubierane na kilka warstw to jak ubrać na dwór?@kiiinia91 gratulacje wszystkiego dobrego dla Was
Do mnie właśnie przyszedł pocztą akt urodzenia małego. Zadowolona jestem bardzo bo składała wniosek przez profil zaufany w poniedziałek i dziś wszystko jest. Zaraz będę próbować robić wniosek o 500+ i becikowe.
A z innej beczki mam pytanie. Wiem że mój syn ma tydzień ale jego cieplolubnosc mnie zaskakuje. W domu ma pajacyk na długi rękaw i jest opatulony w kocyk jak w rożek. I jemu jest tak dobrze...!? Aż nie wiem jak go na spacer ubrać... A najlepsze że jak była położna to stwierdziła że jeszcze jedna warstwa by mu się przydała... Dla mnie to szok... na szczęście nie ma potowek itd ale takie przegrzewanie wydaje mi się nielogiczne.
Mam identycznie :/ wyczuwa gdy mnie nie ma chyba i ryk..Raz jest cisza totalna, a raz mama myje naczynia, brat Bawi się z psem więc różnie..
Zdążyłam właśnie sobie tylko wodę wlać do czajnika bo mała w wózku sama w pokoju została i już płacz , nie leciałam odrazu , dopiero jak zaczęła płakać bardzo.. nie wiem jak ja oduczyć tego noszenia, kołysania , usypiania na rękach .. zostanę sama od września w mieszkaniu i nawet nie będę miała jak się wysikac ..eh
Przy drugim dziecku jest inaczej. To prawda. Nie jesteśmy już takie przewrażliwione. Chociaż ja mam tak że jak mały po kąpieli się uśpi a ja idę czytać książkę Natalce i ją uśpić to co kilka minut zaglądam do niego i pochylam się nad nim i nasłuchuję czy oddycha. Ale ogólnie wokół Natalki bardziej skakałam bo w sumie była dzieckiem bardzo absorbującym a Piotruś póki co mały anioł☺U nas też tv, radio. Starszy brat który głośno humory pokazuje [emoji23]jeszcze ostatnio szwagier był z dwójką swoich chłopakow. To we trzech tak się darli, biegali mega głośno było a ona miała w nosie. Ale od samego początku nie chodzę wokół niej na palcach tak jak chodziłam przy Aleksie. Nie biegnie też byle kwekniecie.
Ja miałam skurcze 22h więc na prawde masz się z czego cieszyć, że taki szybki poród [emoji16]Tak pierwszy, o 11 sączyły mi się wody o 4 pojechałam do szpitala bo krwawiłam o 6 siedziałam z facetem na korytarzu po 6 zaczęły mi się skurcze i o 7 urodziłam... moja mama tez miała tylko parte, położna do mnie: Kinga ty rodzisz ciesz się, a ja na to , a znieczulenie? Umrę bez niego? Ona: po co ci znieczulenie jak już dzidziuś zaraz będzie alee nie chce już tego przechodzić, nie wyobrażam sobie mieć skorczy 15 h