reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U nas gadanie paru osób koło niej, tv, pies szczeka, muzyka grała na boisku od kolegi z głośnika jak grał tam i podeszliśmy i gadaliśmy z 10 min a ona w wózku spała jak zabita, także naszej nic nie przeszkadza i się cieszę bo ciężko byłoby mi żyć z tym żeby chodzić na paluszkach bo dziecko śpi. Nie można przeginać bo to my później przyzwyczajamy dziecko do różnych zachowań :D
Mi się wydaje że Klaudii się trafił high need baby. Syn był takim dzieckiem.. Byle co i wojna. Płacze. Zero hałasu, bardzo delikatne dziecko. Najlepiej cały czas na cycu.
Do tej pory jest bardzo wrażliwym i emocjonalnym dzieckiem i wszytko gwałtownie przezyws

Witam dziś znowu po wizycie jestem już mam dość tych badań tych KTG za każdym razem myślę ze już więcej nie będę musiała przyjść. Na środę mam termin i termin kolejnej wizyty w szpitalu i zobaczymy na kiedy będzie wywołanie czy na czwartek czy jeszcze tego samego dnia. Zaskoczyło mnie w tym szpitalu bo składali mi życzenia urodzinowe i nawet paczkę cukierków dostałam; ) dziś tylko 2 h tam spędziłam więc ekspres.
Kto jeszcze jest w dwupaku??

Witam dziś znowu po wizycie jestem już mam dość tych badań tych KTG za każdym razem myślę ze już więcej nie będę musiała przyjść. Na środę mam termin i termin kolejnej wizyty w szpitalu i zobaczymy na kiedy będzie wywołanie czy na czwartek czy jeszcze tego samego dnia. Zaskoczyło mnie w tym szpitalu bo składali mi życzenia urodzinowe i nawet paczkę cukierków dostałam; ) dziś tylko 2 h tam spędziłam więc ekspres.
Kto jeszcze jest w dwupaku??

Ja 2 dni po terminie i dziś ktg ale cudów się nie spodziewam :D

To ile trwał poród ? Pierwszy?
Tak pierwszy, o 11 sączyły mi się wody o 4 pojechałam do szpitala bo krwawiłam o 6 siedziałam z facetem na korytarzu po 6 zaczęły mi się skurcze i o 7 urodziłam... moja mama tez miała tylko parte, położna do mnie: Kinga ty rodzisz ciesz się, a ja na to , a znieczulenie? Umrę bez niego? Ona: po co ci znieczulenie jak już dzidziuś zaraz będzie:D alee nie chce już tego przechodzić, nie wyobrażam sobie mieć skorczy 15 h:D

To może za cicho jest. Ja w ciągu dnia mam cały czas tv włączony żeby potem byle puknięcie nie wybudziło

Raz jest cisza totalna, a raz mama myje naczynia, brat Bawi się z psem więc różnie..
Zdążyłam właśnie sobie tylko wodę wlać do czajnika bo mała w wózku sama w pokoju została i już płacz , nie leciałam odrazu , dopiero jak zaczęła płakać bardzo.. nie wiem jak ja oduczyć tego noszenia, kołysania , usypiania na rękach .. zostanę sama od września w mieszkaniu i nawet nie będę miała jak się wysikac ..eh

Mi się wydaje że Klaudii się trafił high need baby. Syn był takim dzieckiem.. Byle co i wojna. Płacze. Zero hałasu, bardzo delikatne dziecko. Najlepiej cały czas na cycu.
Do tej pory jest bardzo wrażliwym i emocjonalnym dzieckiem i wszytko gwałtownie przezyws
Mi się trafił darciuch glodomorek :D

reklama
Do góry