reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mam identycznie :/ wyczuwa gdy mnie nie ma chyba i ryk..
Teraz udało mi się usnąć na godzinę ale oczywiście z mala na sobie. Odłożyłam ja do wózka właśnie i śpi dalej ale długo to nie potrwa bo ma kupę w papmpersie :D miałam wziąć ją na dwór ale skwar taki , że się odechciewa ..
To jak sobie Ewa radzisz, też Ci nie pozwoli wyjść na dłużej niż 5 minut z pokoju ?

Teraz udało mi się usnąć na godzinę ale oczywiście z mala na sobie. Odłożyłam ja do wózka właśnie i śpi dalej ale długo to nie potrwa bo ma kupę w papmpersie :D miałam wziąć ją na dwór ale skwar taki , że się odechciewa ..
To jak sobie Ewa radzisz, też Ci nie pozwoli wyjść na dłużej niż 5 minut z pokoju ?
Hyhyhy moja tez zasnela na mnie odlozylam ja.. po 20 minutach sie zaczela krecic.. to polozylam jej swoja reke na glowe i zasnela , dobre 5 minut wtedy tesciowa jebla drzwiami na tyle mocno aby ja obudzic.. obudzila,w miedzy czasie zrobila kupe ,tez juz nie zasnie z kupa jak na poczatku.. wiec przebralam ja,wzielam na rece wysunelam cyca i sobie podoila az zasnela, przykrylam ja pielucha po sam czubek glowy i spi.. jak dlugo.. nie wiem :/
Jak sobie radze.. hyhy dobre pytanie.. zrobie co mam zrobic ale dlugo mi to trwa.. np dzis zmywalam troszke naczyn przez 30 minut.. :/ a odkurzalam mieszkanie z przerwami przez 25 minut.. troche plakala ale zal mi jej bylo :/

Nie pozostaje ci nic innego jak pewnie dać się wypłakać i może zacznie sama zasypiać ale to serce ściska więc może zakup elektronicznej kołyski ?? :D Ja mojej już też staram się tak nie bujać choć łapię się na tym że robię to mimowolnie. W nocy jak jej się robią wielkie oczy to kładę do łóżeczka i usypiam bez brania na ręce do bujania. Glaszczę, nie gadam do niej, trzymam za rączkę. Chyba że rzeczywiście histeria się włącza ale to rzadko.
To u mojej się włącza za kazdym razem histeria jak jej nie wezmę , nie pobujam wózkiem.. właśnie wzięłam ją sposobem maljian i karmię na leżąco. Wcześniej główkę miała wyżej i było nam strasznie nie wygodnie. A teraz chyba usnęła , ale z cyckiem w buzi i boje się wyciągnąć żeby się nie obudziła [emoji23]
Jak lekko ruszę to mocniej łapie sutka żebym jej nie wyciągała haha.
Wiesz ,że myślałam nad taką kołyska. Ale muszę popatrzec bo chyba nie widziałam takiej która sama buja na guzik :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry