Iga0071
Fanka BB :)
Trzymam kciuki choć pewnie teraz jak to pisze już dawno Jest po..Musza mnie ciąć, później jak dam radę napisze... Trzymajcie kciuki, boje się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki choć pewnie teraz jak to pisze już dawno Jest po..Musza mnie ciąć, później jak dam radę napisze... Trzymajcie kciuki, boje się
A czemu miałaś ściągane szwy?[emoji4] tzn. Czemu miałaś zwykle, a nie rozpuszczalne?
Pampersy oryginalne maja wszystkie. I active dry i premium care i procare.A wiecie, że nawet nie wiedziałam o tym? Gdzie dokładnie ich szukać, które to są?
Ja to od ciąży od tych moich nieszczęsnych wymiotów uzależnilam się od wody źródlanej niegazowanej [emoji23] a teraz to w ogóle pije jak smok. Mąż mi zgrzewkami kupuje [emoji23]Klaudia a po co ty to pijesz? Przecież to niedobre jest [emoji14] cukier, farbka, chemia
Kolejny HNB na naszym forum?Zobacz załącznik 890614Uff w końcu się chyba udało, ale lepiej nie odkładam jej nigdzie tylko położę się obok niej na łóżku tak żeby mnie „czuła” cwana diablica
Cudna [emoji7]hah sorki kobietki za spam, ale nie mogę z pozycji w jakiej ona śpi w końcu zadowolona, że w łóżku z nami [emoji28]
Zobacz załącznik 890628
Pewnie miałaś zdejmowane tylko po bokach pętelki. Bo to co wystaje ponad skórę się nie rozpuści.Dobre pytanie :/ zależy od szpitala pewnie. Te podskórne miałam rozpuszczalne.
Kurde to współczuję...mnie moje po 8 dobach jeszcze się nie rozpuściły całkowicie ale to normalne[emoji4]Tak mi lekarz wczoraj powiedział, jak oglądał ranę.Dobre pytanie :/ zależy od szpitala pewnie. Te podskórne miałam rozpuszczalne.