reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
IMG_0919.JPG
Uff w końcu się chyba udało, ale lepiej nie odkładam jej nigdzie tylko położę się obok niej na łóżku tak żeby mnie „czuła” cwana diablica :D

Załączniki

• IMG_0919.JPG
    IMG_0919.JPG
    456,7 KB · Wyświetleń: 410
Zauważyłam rano, że małej ropieje oczko. Myślałam, że tylko tak jednorazowo ale nie cały dzień jest wilgotne.
No i mi nie odchodzą odchody o wczoraj rano a dziś dopiero 8doba. Zawsze coś...
Ja dzwoniłam do swojego gina spytać się o to bo też tak mam właśnie że dzień dwa tylko żółty śluz a nagle z pół szklanki krwi się ze mnie ciurkiem wylewa i trwa to ok 5 min. Na szczęście za każdym razem akurat jestem w domu i po prostu siadam na kibelku i czekam aż przestanie. Strach pomyśleć jakby mnie tak poza domem złapało. Gin mówił że tak się dzieje jak jest gospodarka elektrolitowa zaburzona. Tzn za mało piję. I faktycznie zaraz po porodzie to piłam jakieś 4 butelki półtora litrowe wody dziennie a teraz jedną może trochę lepiej. I przez to macica ma problem z obkurczaniem i oczyszczaniem.

reklama
Moja od 6 rano spała godzinę .. więc ty swojej z rąk nie wypuszczaj i śpij blisko [emoji23]

Nie no to moja od 6 rano to już sporo przespała, wiaodmo z przerwami na jedzonko pieluchę i marudzenie i przytulanki, ale aż tak źle nie jest :D leżę obok i korzystam. Pierwszy raz gdy ona śpi ja tez odpoczywam, bo tak to zawsze „korzystam” z okazji i sprzątam, zmywam, prasuje itd a później jak ona się obudzi i ma ciężkie godziny to żałuje ze nie odpoczywlam więcej xd

Do góry