G
gosc12
Gość
Haha 'Moja tez usypia w wozku..
I tez z rak by nie schodzila [emoji23]
W łóżeczku chyba Kamil będzie spał [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha 'Moja tez usypia w wozku..
I tez z rak by nie schodzila [emoji23]
Ja właśnie kombinuje jak mogę żeby nie dawać sztucznego. W ciągu 3.5 tygodnia podałam z 3/4 razy ale widocznie 90ml to już za malutko dla niej , dojadla z piersi i śpi. Nawet się nie kładę spać bo czuję , że się nie opłaca.No wiaodmo każde dziecko inne, może rzeczywiście masz dzidzie wymagająca bardziej i trzeba się bardziej namęczyć
Moja np lubi być w pieluchę flanelowa opatulona jak kebab i wtedy nie wywija nogami i rękoma i spokojniej je i wtedy przysypia z tym szumem. Ale tez marudna jest np teraz od 11 już walczę żeby uspac i dawałam cyca to possala z 10 min i już zmęczona i się meczy i przebralam pampersa i się poddałam bo wstawiłam mm mleko i zjadła 40 ml i przysypia. Miejmy nadzieje ze do 14 pospi
O te mająDady mają ? To moje nie mają
No tych używałam , znaczy tylko kilka sztuk bo za małe są i używam dalej pampers do końca tygodnia. I nie widziałam tego paska może nie zwróciłam uwagi
Ja nie kupowałam ich w sklepie tylko w tym pudełku z probkami miałam dwie sztukiNo tych używałam , znaczy tylko kilka sztuk bo za małe są i używam dalej pampers do końca tygodnia. I nie widziałam tego paska [emoji14] może nie zwróciłam uwagi
Pampersy maja. Dady maja. Lupilu chyba nie, ale nie jestem pewna.
A możliwe, że skoro ja piję ciągle słodkie wody i ona pije mleko ode mnie z dostaje cukru i przez to spać nie może ?