reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No właśnie ja już sama nie wiem co ona chce. Bo zanim jej dałam to mm teraz, a dostała z 4 raz w swoim życiu sztuczne mleko , to zjadła moje jakoś koło 7/8 , już nie pamiętam, polezala i od pół godziny usypiała w wózku, co przysnęła to się wiercić zaczęła i poplakiwac , to już sama nie wiem czy głodna czy co.. i tak zazwyczaj jest.
Hyhyhy mam tak samo :D moja zazwyczaj protestuje przy zasypianiu ,a widze jak jest zmeczona.. jak marudzi, a mojego cyca nie chce, ide jej zrobic mm wypija z tego 20 ml tylko.. wiec wtedy biore ja na rece i z nia chodze po domu,bo jest ciekawska bardzo,wtedy usypia z oporami,ale zawsze,ale i ja ile km zrobie [emoji23]

reklama
Do góry