E
Ewka34
Gość
Hthyhyhy u mnie tezW samo sedno [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hthyhyhy u mnie tezW samo sedno [emoji16]
Jest cos takiego w wierzeniach(ale nie katolickich czy chrzescijanskich),gdy przychodzi dusza na swiat ,jest rozbita na dwie polowy i jedna polowa wstepuje w jedna osobe ,druga w druga i nie chodzi tu o miloscMówię Ci , siostry bliźniaczki [emoji23]
Z babydream ?Dokladnie, dlatego tez umnie pampersy odpadaly i z tego ze odparzenua i to ze po jednym siku sa mega ciezkie.. a wez sobie z rossmana fun&fit na probe.. tez sa fajne
Hyhyhy mam tak samo moja zazwyczaj protestuje przy zasypianiu ,a widze jak jest zmeczona.. jak marudzi, a mojego cyca nie chce, ide jej zrobic mm wypija z tego 20 ml tylko.. wiec wtedy biore ja na rece i z nia chodze po domu,bo jest ciekawska bardzo,wtedy usypia z oporami,ale zawsze,ale i ja ile km zrobie [emoji23]No właśnie ja już sama nie wiem co ona chce. Bo zanim jej dałam to mm teraz, a dostała z 4 raz w swoim życiu sztuczne mleko , to zjadła moje jakoś koło 7/8 , już nie pamiętam, polezala i od pół godziny usypiała w wózku, co przysnęła to się wiercić zaczęła i poplakiwac , to już sama nie wiem czy głodna czy co.. i tak zazwyczaj jest.
Powodzenia :*Musza mnie ciąć, później jak dam radę napisze... Trzymajcie kciuki, boje się
Tak ale te fun&fit te drugie sa sztywniejsze..Z babydream ?
Będzie wszystko dobrze [emoji173]️ powodzenia!Musza mnie ciąć, później jak dam radę napisze... Trzymajcie kciuki, boje się
Moja zasnela polozona bokiem na mojej klacieI nadal nie śpi [emoji23]
Dałam jej mm teraz 90 bo już po prostu mam większe worki pod oczami niż oczy a w głowie mi się kręci ze zmęczenia.
Ciekawe czy pójdzie spać i czy bedzie spała dłużej ...
Moja ma na policzkach. Trądzik niemowlęcyMojej malej wyszly czerwone krostki na twarzy.. i tylko na twarzy,podejrzewam ze od soku wieloowocowego z tymbarku.. mialam pic czy jesc po trochu, a ja obalilam caly litr wtedy.. :/
A najbardziej niepokoi mnie , że napisali tam , że to potrafi nie miesiąca a latami trwacHthyhyhy u mnie tez