reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny ja dziś byłam w szpitalu bo o 12 odeszło mi trochę wód..tak myślałam ze to wody, ale pojechaliśmy i zrobili mi usg, ktg i test czy to wody. Przepływy ok, test wykazał że to nie wody i wróciliśmy do domu. Dziwne, bo trochę tego było, ale ważne ze z dzieckiem wszystko w porządku :) termin na piątek a małemu się nie spieszy...

Dziewczyny ja dziś byłam w szpitalu bo o 12 odeszło mi trochę wód..tak myślałam ze to wody, ale pojechaliśmy i zrobili mi usg, ktg i test czy to wody. Przepływy ok, test wykazał że to nie wody i wróciliśmy do domu. Dziwne, bo trochę tego było, ale ważne ze z dzieckiem wszystko w porządku :) termin na piątek a małemu się nie spieszy...
Mi tez pare razy zdarzyl sie taki wodnisty sluz, ze majty mokre ;) badali Cie?

Dziękuje kochane [emoji5][emoji173]️ mi tez się podobają efekty sesji, była spryciula zaciekawiona lampą i dlatego tak patrzyła w obiektyw ciekawsko :D no i fakt, zmienia się z dnia na dzień, ma już pyzatą policzki i drugi mamy podbródek hah

Jeszcze dodam ze na sam koniec pisze ze kobiety puchną, ja od 2 miesięcy byłam tak opuchnięta, a teraz od tyg ze mnie wszystko uszło, ręce nogi wracają do stanu z przed ciąży
Oj, ja miałam przyplyw energii jakos z dwa tygodnie to trwalo i od dwoch dni chodze taka zmeczona, ze szok. Wczoraj przespalam 3h w ciagu dnia, a dzis podobnie :/ wiec nie wiem o co chodzi...
Jagódka:) 4kg 57 cn :)
Piekna Dziewczynka [emoji173] [emoji173] [emoji173] i jakie wloski cudne [emoji7] gratulacje dla dzielnej Mamusi :*
Dobrze, ze pojechalas sprawdzic i wiesz, ze wszystko okej. U mnie termin na czwartek i tylko czasem cos mnie zaskurczy, a tak to spokój ;) ale jeszcze mam dwa dni [emoji14]

reklama
Zauważyłam rano, że małej ropieje oczko. Myślałam, że tylko tak jednorazowo ale nie cały dzień jest wilgotne.
No i mi nie odchodzą odchody o wczoraj rano a dziś dopiero 8doba. Zawsze coś...

Do góry