Maljan
Fanka BB :)
Gratuluję :* ale ma czuprynkę [emoji16]Jagódka 4kg 57 cn
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję :* ale ma czuprynkę [emoji16]Jagódka 4kg 57 cn
Gratuluję Jaka duża dziewczynka.Jagódka 4kg 57 cn
Ale ślicznie i jak ładnie patrzy w obiektyw.A tutaj dziewczyny narazie próbka tego co było ostatnio na sesji tej co udało mi się darmowo Zobacz załącznik 890357Zobacz załącznik 890358
GratulacjeJagódka 4kg 57 cn
Mi tez pare razy zdarzyl sie taki wodnisty sluz, ze majty mokre badali Cie?Dziewczyny ja dziś byłam w szpitalu bo o 12 odeszło mi trochę wód..tak myślałam ze to wody, ale pojechaliśmy i zrobili mi usg, ktg i test czy to wody. Przepływy ok, test wykazał że to nie wody i wróciliśmy do domu. Dziwne, bo trochę tego było, ale ważne ze z dzieckiem wszystko w porządku termin na piątek a małemu się nie spieszy...
Ale ze mnie typowo wody poleciały,jakbym miała określić to może z pół szklanki..badali mnie i wszystko ok, wody tez w normieMi tez pare razy zdarzyl sie taki wodnisty sluz, ze majty mokre badali Cie?
Oj, ja miałam przyplyw energii jakos z dwa tygodnie to trwalo i od dwoch dni chodze taka zmeczona, ze szok. Wczoraj przespalam 3h w ciagu dnia, a dzis podobnie :/ wiec nie wiem o co chodzi...Jeszcze dodam ze na sam koniec pisze ze kobiety puchną, ja od 2 miesięcy byłam tak opuchnięta, a teraz od tyg ze mnie wszystko uszło, ręce nogi wracają do stanu z przed ciąży
Piekna Dziewczynka [emoji173] [emoji173] [emoji173] i jakie wloski cudne [emoji7] gratulacje dla dzielnej Mamusi :*Jagódka 4kg 57 cn
Dobrze, ze pojechalas sprawdzic i wiesz, ze wszystko okej. U mnie termin na czwartek i tylko czasem cos mnie zaskurczy, a tak to spokój ale jeszcze mam dwa dni [emoji14]Dziewczyny ja dziś byłam w szpitalu bo o 12 odeszło mi trochę wód..tak myślałam ze to wody, ale pojechaliśmy i zrobili mi usg, ktg i test czy to wody. Przepływy ok, test wykazał że to nie wody i wróciliśmy do domu. Dziwne, bo trochę tego było, ale ważne ze z dzieckiem wszystko w porządku termin na piątek a małemu się nie spieszy...