Vanilia120
Fanka BB :)
Dziewczyny a usg stawów biodrowych to do 6 tygodnia życia trzeba zrobić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miedzy 4 a 6 tyg..Dziewczyny a usg stawów biodrowych to do 6 tygodnia życia trzeba zrobić?
Mój śpi w borach z krótkim rękawem i go pieluszka cienka przykrywam. Śpimy z otwartym balkonemDziewczynki jak wasze dzieciaki śpią w nocy w takie upały? Tzn jak są ubrane i czy przykrywacie je czymś? I drugie pytanie czy macie normalnie całą noc uchylone okno w sypialni? [emoji16]
Hyhy u mnie tez niewyspanie.. co dwie godz sie budzila teraz wypila moje mleko,a ze bylo jej malo to podalam mm ale wypila troszke,czyli tylko dopila sobie.. i maz ją usypia mala ma problemy z zasypianiem.. widze ze jest mega zmeczona, a nie zasnie franca mala.. bedzie kwyrlic,piskac,kopac,plakac,przeciagac sie,napinac i nie zasnie :/Dzień zooooombie wam dziewczyny.
Noc przesuper. Mała buszowała i nas wykończyła czuwaniem. Psy biedne też niewyspane, ciągle kursowały. W pewnym momencie zaczęłam już się śmiać do łez jak widziałam ich miny.
Taka mała istotka a tak wszystkim rytm poprzestawia.
Także dziś dzień zoombie dla nas
My robimy dopiero w 8 tygodniu bo takie terminy są bo pani doktor ma urlop. Moja położna powiedziała, że może tak byćDziewczyny a usg stawów biodrowych to do 6 tygodnia życia trzeba zrobić?
Między 8-12Dziewczyny a usg stawów biodrowych to do 6 tygodnia życia trzeba zrobić?
To może wszędzie inaczej. Ja już rejestrowałam i mi powiedziała kobitka , że między 8-12 tygMiedzy 4 a 6 tyg..
A ja myślałam ze to ja kiepsko sypiam...w nocy wstaje sikam spaceruje bo mnie noga kręci, książkę czytam.To widzę że nawet psy dostały w kość.Dzień zooooombie wam dziewczyny.
Noc przesuper. Mała buszowała i nas wykończyła czuwaniem. Psy biedne też niewyspane, ciągle kursowały. W pewnym momencie zaczęłam już się śmiać do łez jak widziałam ich miny.
Taka mała istotka a tak wszystkim rytm poprzestawia.
Także dziś dzień zoombie dla nas
Moja to samo [emoji23]Hyhy u mnie tez niewyspanie.. co dwie godz sie budzila teraz wypila moje mleko,a ze bylo jej malo to podalam mm ale wypila troszke,czyli tylko dopila sobie.. i maz ją usypia mala ma problemy z zasypianiem.. widze ze jest mega zmeczona, a nie zasnie franca mala.. bedzie kwyrlic,piskac,kopac,plakac,przeciagac sie,napinac i nie zasnie :/