reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Te "dwa bobry " to slownik czy specjalnie? :D [emoji23]
Ja mam reczny wczoraj i przedwczoraj sie umeczylam a dzis lekko poszlo i szybko ;) sciagnelam 100ml mleka w baaaardzo krotkim czasie :* moze mi pomoglo przez te dwa dni to odciaganie :)
moje jest slodkie mleko ;)
Ewa zrobiłam ta kawę zbożowa z mlekiem roślinnym. Poprawiłam fema.ltikerem i po godzinie mnie zalało że aż cieklo że mnie [emoji23]

Ewa zrobiłam ta kawę zbożowa z mlekiem roślinnym. Poprawiłam fema.ltikerem i po godzinie mnie zalało że aż cieklo że mnie [emoji23]
Hyhyhy super :* Ja pilam wczoraj kawe zbozowa z mlekiem i 3 herbaty z kopru i dzis rewelka leci az milo :p ciurkiem.. i mala nie nadarza lykac i wypluwa cycka ,a mi leciii i leciii hyhy

Kasia ale ty masz mało pokarmu czy jak ? Bo kiedys pisałaś że odciagasz 180 ml to chyba duzo jak na kruszyne twoja ? Czy coś pomieszalam [emoji16][emoji16]
Teraz od kilku dni jakby się ustabilizowalo i było na styk [emoji23] ale ja po Aleksie mam schize z za mała ilością pokarmu bo wracam sobie ze jest za mało i się dziecko nie najada. Więc dla mnie psychiczny komfort jak jest więcej [emoji23] w razie czego nadwyżki będę mrozic na czarną godzinę [emoji23]

Te "dwa bobry " to slownik czy specjalnie? :D [emoji23]
Ja mam reczny wczoraj i przedwczoraj sie umeczylam a dzis lekko poszlo i szybko ;) sciagnelam 100ml mleka w baaaardzo krotkim czasie :* moze mi pomoglo przez te dwa dni to odciaganie :)
moje jest slodkie mleko ;)

Dwa bobry to umyślnie ;) zawsze jak wchodze do domu to do moich psiaków tak mówię hehe
Słodkie? To dlaczego moje jest słone? Lepi się jak miód ale jest słonawe. Wątpię żeby to była siara jeszcze.

reklama
Witam serdecznie Mamusie.
U nas dziś istny Kocborow... Młoda od 2 do 5 czuwała, co się jej jeszcze nie zdarzyło tyle czasu. Matka chodzi do tylu:) A straszak wstał o 6.30 z krzykiem,ze glowa go boli...zatoki obstawiam. Maz sie drze na starszaka,ze wymysla (bo mlody mial isc do przedszkola). No to ja sie wydarlam na starego,ze widze ze syn zle sie czuje przeciez... i ze ma spadac na silownie,a ja dzieci sobie ogarnę. Uspalam o 9.30 starszaka. A stary mąż wrócił z silki i uwaga, przeprosił za poranne zachowanie i brak cierpliwości...I mnie przytula!!!!! Obstawiam,że dostał jakimś ciężarem w głowę albo sztanga mu się na łeb zsunela :D:D:D jakos wielkiej ochoty go tulić nie mam...
No ale najgorsze że starszej tak źle się czuje:(:( cały czas leży.

Do góry