G
gosc12
Gość
No właśnie kiedy chciały wtedy wyszłyHyhy u mnie seks rano.. pozniej wyjazd do mamy.. tona smiechu i w nocy mi wody odeszly a kilka dni przed seks ,sprzatanko i dupa blada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie kiedy chciały wtedy wyszłyHyhy u mnie seks rano.. pozniej wyjazd do mamy.. tona smiechu i w nocy mi wody odeszly a kilka dni przed seks ,sprzatanko i dupa blada
Ewa zrobiłam ta kawę zbożowa z mlekiem roślinnym. Poprawiłam fema.ltikerem i po godzinie mnie zalało że aż cieklo że mnie [emoji23]Te "dwa bobry " to slownik czy specjalnie? [emoji23]
Ja mam reczny wczoraj i przedwczoraj sie umeczylam a dzis lekko poszlo i szybko sciagnelam 100ml mleka w baaaardzo krotkim czasie :* moze mi pomoglo przez te dwa dni to odciaganie
moje jest slodkie mleko
Moja też często się usniecha urocze to jest. Ale dziecko tego nie kontroluje jeszcze nie ? Bo czasami jak ja po szyjce całuje i łaskotam to się śmieje całą buziaOto najcudowniejsza rzecz na swiecie.. usmiech dziecka ❤❤ wiem ze to mimiczne tylko, ale zawsze.. Zobacz załącznik 889918
Moja tez jakies minki strzela jakby chciala powiedziec: mamoooo nie rob tak bo mnue to gila..Moja też często się usniecha urocze to jest. Ale dziecko tego nie kontroluje jeszcze nie ? Bo czasami jak ja po szyjce całuje i łaskotam to się śmieje całą buzia
Hyhyhy super :* Ja pilam wczoraj kawe zbozowa z mlekiem i 3 herbaty z kopru i dzis rewelka leci az milo ciurkiem.. i mala nie nadarza lykac i wypluwa cycka ,a mi leciii i leciii hyhyEwa zrobiłam ta kawę zbożowa z mlekiem roślinnym. Poprawiłam fema.ltikerem i po godzinie mnie zalało że aż cieklo że mnie [emoji23]
Kasia ale ty masz mało pokarmu czy jak ? Bo kiedys pisałaś że odciagasz 180 ml to chyba duzo jak na kruszyne twoja ? Czy coś pomieszalam [emoji16][emoji16]Ewa zrobiłam ta kawę zbożowa z mlekiem roślinnym. Poprawiłam fema.ltikerem i po godzinie mnie zalało że aż cieklo że mnie [emoji23]
Teraz od kilku dni jakby się ustabilizowalo i było na styk [emoji23] ale ja po Aleksie mam schize z za mała ilością pokarmu bo wracam sobie ze jest za mało i się dziecko nie najada. Więc dla mnie psychiczny komfort jak jest więcej [emoji23] w razie czego nadwyżki będę mrozic na czarną godzinę [emoji23]Kasia ale ty masz mało pokarmu czy jak ? Bo kiedys pisałaś że odciagasz 180 ml to chyba duzo jak na kruszyne twoja ? Czy coś pomieszalam [emoji16][emoji16]
Dlatego ja juz dzisiaj odpuszczam sprzatanie, bo ile mozna a efektow brak
Te "dwa bobry " to slownik czy specjalnie? [emoji23]
Ja mam reczny wczoraj i przedwczoraj sie umeczylam a dzis lekko poszlo i szybko sciagnelam 100ml mleka w baaaardzo krotkim czasie :* moze mi pomoglo przez te dwa dni to odciaganie
moje jest slodkie mleko