reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny, a dostalyscie coś od swoich mezow/partnerów po porodach?
Nie [emoji23] dla mnie to akurat głupota. Ostatnio na sierpniowkach na fb był ten temat. Nie rozumiem sensu dawania sobie prezentów z okazji urodzin dziecka. W końcu dziecko już samo z siebie jest największym prezentem.

Sliczniutkie te Wasze dzieciaczki Mamusie
emoji173.png

Mi dziś się śniło dziecko, tylko że to bylo dziecko przyjaciolki, ktore bylo niemowlakiem i samo siadalo :D i nie mogłam się nadziwić temu zjawisku
emoji12.png

Hehe, zaproszenie mu wręczyłaś że ma się szykować?
emoji23.png
Jak nie to poleconym nadaj to jeszcze może dojdzie :p
U mnie termin na czwarteczek, ale wtorki też lubię więc może być albo wtorek albo czwartek. Byle nie poniedziałek
emoji23.png
Poza tym ja się urodziłam we wtorek i Maz też, więc dzieć też może się urodzić we storek
emoji3.png
ale nie poganiam, wyjdzie kiedy zechce :)

Dobrego dnia :)

Hihi ok to musimy urodzić we wtorek nie ma innej opcji :p

Nie [emoji23] dla mnie to akurat głupota. Ostatnio na sierpniowkach na fb był ten temat. Nie rozumiem sensu dawania sobie prezentów z okazji urodzin dziecka. W końcu dziecko już samo z siebie jest największym prezentem.

Bukiet pieknych kwiatow ;) i piekna corke :D
Pytam z ciekawosci;) bo porodzie z synem dostałam złote kolczyki. Teraz bukiet roz;) Ale już zakomunikowalam mężowi że zaczynam odkładać drobne kwoty każdego miesiąca,żeby w marcu,kwietniu jak odstawie karmienie, pojechać do spa na weekend:p

Wow prawie 1,5kg w miesiac to naprawdę sporo, było to badane na jednym sprzęcie?
U mnie dziś zero, jedynie co to pogoniło mnie od wczoraj pare razy do toalety, ale nie łudzę się już :D Przyjdzie w swoim czasie :p
Tak, na tym samym sprzecie :) az bylam w lekkim szoku ale na koniec dzidzius moze najwiecej przybrac :) biegunka czy normalna 2? U mnie jak przez większość ciazy zaparcia tak teraz normalnie zaczelam sie zalatwiac :)

reklama
Dziewczyny, a dostalyscie coś od swoich mezow/partnerów po porodach?
Ja jeszcze przed, Wiec nie wiem jak to u nas będzie. Ale myśle, ze każdej kobiecie należy się przynajmiej bukiet pięknych kwiatów (nie mówię, ze to musi być coś wielkiego) za całe 9 miesiecy noszenia dzidzi i porod ;)

Do góry