reklama
Nie [emoji23] dla mnie to akurat głupota. Ostatnio na sierpniowkach na fb był ten temat. Nie rozumiem sensu dawania sobie prezentów z okazji urodzin dziecka. W końcu dziecko już samo z siebie jest największym prezentem.Dziewczyny, a dostalyscie coś od swoich mezow/partnerów po porodach?
E
Ewka34
Gość
Bukiet pieknych kwiatow i piekna corkeDziewczyny, a dostalyscie coś od swoich mezow/partnerów po porodach?
Fiorna
Fanka BB :)
Sliczniutkie te Wasze dzieciaczki Mamusie
Mi dziś się śniło dziecko, tylko że to bylo dziecko przyjaciolki, ktore bylo niemowlakiem i samo siadalo i nie mogłam się nadziwić temu zjawisku
Hehe, zaproszenie mu wręczyłaś że ma się szykować?Jak nie to poleconym nadaj to jeszcze może dojdzie
U mnie termin na czwarteczek, ale wtorki też lubię więc może być albo wtorek albo czwartek. Byle nie poniedziałekPoza tym ja się urodziłam we wtorek i Maz też, więc dzieć też może się urodzić we storekale nie poganiam, wyjdzie kiedy zechce
Dobrego dnia
Hihi ok to musimy urodzić we wtorek nie ma innej opcji
Mikasa7
Nie [emoji23] dla mnie to akurat głupota. Ostatnio na sierpniowkach na fb był ten temat. Nie rozumiem sensu dawania sobie prezentów z okazji urodzin dziecka. W końcu dziecko już samo z siebie jest największym prezentem.
Pytam z ciekawosci bo porodzie z synem dostałam złote kolczyki. Teraz bukiet roz Ale już zakomunikowalam mężowi że zaczynam odkładać drobne kwoty każdego miesiąca,żeby w marcu,kwietniu jak odstawie karmienie, pojechać do spa na weekendBukiet pieknych kwiatow i piekna corke
GorzkaPomarańcza
Tak, na tym samym sprzecie az bylam w lekkim szoku ale na koniec dzidzius moze najwiecej przybrac biegunka czy normalna 2? U mnie jak przez większość ciazy zaparcia tak teraz normalnie zaczelam sie zalatwiacWow prawie 1,5kg w miesiac to naprawdę sporo, było to badane na jednym sprzęcie?
U mnie dziś zero, jedynie co to pogoniło mnie od wczoraj pare razy do toalety, ale nie łudzę się już Przyjdzie w swoim czasie
Maljan
Ja dostałam, złotą biżuterię. A ja jemu też kupiłam zegarek z grawerem na pamiątkęDziewczyny, a dostalyscie coś od swoich mezow/partnerów po porodach?
Lustysia
Biegunka, co nie zjadłam to zaraz toaleta, ale nie czułam się przy tym osłabiona...Tak, na tym samym sprzecie az bylam w lekkim szoku ale na koniec dzidzius moze najwiecej przybrac biegunka czy normalna 2? U mnie jak przez większość ciazy zaparcia tak teraz normalnie zaczelam sie zalatwiac
Biedroneczka10
Nie, i uważam że już mamy nasz wspolny prezent najcudowniejszy )Dziewczyny, a dostalyscie coś od swoich mezow/partnerów po porodach?
reklama
Lustysia
Ja jeszcze przed, Wiec nie wiem jak to u nas będzie. Ale myśle, ze każdej kobiecie należy się przynajmiej bukiet pięknych kwiatów (nie mówię, ze to musi być coś wielkiego) za całe 9 miesiecy noszenia dzidzi i porodDziewczyny, a dostalyscie coś od swoich mezow/partnerów po porodach?