zanka200389
Fanka BB :)
@monika267 gratulacje. To pobiłas moja młoda ( 4660 )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Nadciśnienie to wskazanie do cc. Znajoma przez nadciśnienie ma planowane ccZ takim cisnieniem mogą robić cc?
Kurcze niby się stara. Niby mu zależy. Ale żeby zrobić konkretny krok w przód i zbliżyć się do Ciebie bardziej.. trzeba dać mu szansę jednak.. skup się na dzieciach i swoich emocjach a może w końcu coś w nim ruszyDziekuje Kochana:* położna była wczoraj... Ale myślę że się wyplacze i mi przejdzie. Bylebym się jeszcze wyspała i będzie ok. Młody wiem,że musi się nauczyć nowej sytuacji. I jakoś wtedy pójdzie... staram się mu mówić jak najczęściej,że go kocham i przytulać... tylko na zabawę brak sił.
Mąż się stara na swOj sposób, zrobił obiad, posprzątam zaraz po nim. Widzę,że coś tam chce żebym odpoczela. Ale nie rozumiem, jak można potrzebować tyle czasu na powrót do normalności. To wszystko trwa od połowy czerwca. Wczoraj już krzyknęła na niego, że pytam bo wprost,a on odpowiada nie na temat. Więc zapytałam czy coś do mnie czuje, powiedział,że tak. Zapytałam,czy mu zależy, powiedział,że tak... Ale czy ja mu wierzę? Nie wiem... bo nie wiem jak można doprowadzić do takiego stanu osobę, na której teoretycznie zależy...
Dziekuje:* na pewno jej nie przegrzewam, "biega" na samym bodziaku. Nóżki gole. Byłam jedyną matką w szpitalu której kazano zakładać skarpetki bo dziecko ma zimne nogi. Ona teraz nie jadła 3,5 h, bo w końcu dobrze zasnęła. A tak to co 1,5-2 h. Kurczę już miała 37,2-37,5 co może być norma. A teraz znowu się obudziła z 38;( cholera żeby chociaż było wiadomo od czego....
Z takim cisnieniem mogą robić cc?
Przeprowadz się do mojej miejscowościTak ,caly czas ogolnie chcielibysmy w miejscowosci mojej mamy abym mogla isc do pracy po macierzynskim,i w razie co mala dac mojej mamie na pare godzin.. a jesli to nie wypali to inna miejscowosc i jakos musimy dac rade
Super! Gratulacje kiedy się wprowadzacie?
.Ja też uwielbiam [emoji56][emoji7] pokażcie swoje maleństwa
Hyhyhy sa mieszkania za 70tys 2-3pokojowe? I dobra praca?Przeprowadz się do mojej miejscowości
Pulpet [emoji173]Zobacz załącznik 889038
Dzieki ❤ strasznie rosnie pulpet malyAle juz duża [emoji7][emoji56]