Raz. Nie dostaje się tego na rodzica tylko na dziecko. Ty jesteś wnioskodawca ale na dane dziecko o danym numerze pesel.A to becikowe to się dostaje raz na małżeństwo? Czy każdy z rodziców dostaje po 1000 zł I każdy z rodziców ma złożyć wniosek?
reklama
Mikasa7
Fanka BB :)
No cały czas biorę antybiotyk....Więc tym bardziej mnie to martwiObserwuj może jakaś infekcja i tak organizm reaguje. A Ty nie brałas antybiotyków?
To masz winowajce. Dajesz małej probiotyki?No cały czas biorę antybiotyk....Więc tym bardziej mnie to martwi
Mikasa7
Od antybiotyku ona ma gorączkę? Bo kupa brzydka to moze faktycznie od tego. Ale goraczki chyba tym bardziej nie powinna miec...Nie daje jej probiotykow.... Kurczę no tak powinnam... ja biorę...To masz winowajce. Dajesz małej probiotyki?
Ale małej też dawaj. Najlepiej te co trzeba trzymać w lodówce. Bo one mają żywe kultury bakterii. To że Ty bierzesz probiotyki to za mało nie gorączki, ale śluzu w kupieOd antybiotyku ona ma gorączkę? Nie daje jej probiotykow.... Kurczę no tak powinnam... ja biorę...
Mikasa7
Dzięki Ci! Jestes wielka:*:*:*Chociaż problem kupki się rozwiąże mam nadzieję. A antybiotyk też powinien zadziałać na jej infekcje chociaż troszkę!Ale małej też dawaj. Najlepiej te co trzeba trzymać w lodówce. Bo one mają żywe kultury bakterii. To że Ty bierzesz probiotyki to za mało nie gorączki, ale śluzu w kupie
Bajunia
Jaka już okrąglutka ☺ śliczności☺
Lustysia
Jaka już duza dziewczynka Te Wasze dzieci tak szybko rosną
Tak antybiotyk dostaje z Twoim mleczkiem :*Dzięki Ci! Jestes wielka:*:*:*Chociaż problem kupki się rozwiąże mam nadzieję. A antybiotyk też powinien zadziałać na jej infekcje chociaż troszkę!
reklama
E
Ewka34
Gość
Dzieki ❤❤❤ pyzol maly sie robi a ona dopiero 3 tyg bedzie miec w niedzieleJaka już okrąglutka ☺ śliczności☺