reklama
Paulana
Fanka BB :)
Jaka ona śliczna :* daj znac co Ci położna powiedziała o tych skrzepach
Mówiła że jeśli nie ma gorączki to jest ok. Macica się oczyszcza. Narazie sytuacja się nie powtórzyła więc jestem spokojna.
Paulana
Czy możliwe jest , żeby dziecko bolał brzuch po mleku z piersi ? Nie chodzi mi o diete itp. tylko o to czy po prostu dziecku może nie pasować moje mleko ? Od dwóch dni pierdzi bolesnie, często płacze. Jak usnie po nakarmieniu to się budzi z płaczem i pierdzi.
Czy możliwe , że to od Espumisanu ?
Inna pozycja malucha do karmienia może? Maluch może łyka powietrze przy piersi?
Ja mam pokarm a mam flaki [emoji8] twarde cycki to nie wyznacznik pokarmu :*Tylko ja nawet twardych cyckow nie mam. Może trochę. Ja się mecze i ona [emoji53]
E
Ewka34
Gość
Super!!!! Gratulacje!!! W koncu sie doczekalas ❤❤❤❤ i jaki duzy chlopak ❤❤❤Wczoraj urodził się Leon. Waży 3860g i jest długi na 60cm.
Dostałam boli takich nietypowych między biodrami i na badaniu lekarz wygrmyral mi za moja zgoda rozwarcie na 7cm (dr Hassan też sam co prowadził ciążę @zanka200389 ) trafiłam na porodowke przed 18ta. Rozwarcie nie postępowalo i musieli przebić pęcherz. Po przebiciu nawet nie wiem kiedy przyszły parte i gdzieś ok 20.45 mały pojawił się na świecie. Co ciekawe mimo jego niemalych wymiarów udało mi się urodzić bez nacięcia.
madziula92
Gratulacje!Wczoraj urodził się Leon. Waży 3860g i jest długi na 60cm.
Dostałam boli takich nietypowych między biodrami i na badaniu lekarz wygrmyral mi za moja zgoda rozwarcie na 7cm (dr Hassan też sam co prowadził ciążę @zanka200389 ) trafiłam na porodowke przed 18ta. Rozwarcie nie postępowalo i musieli przebić pęcherz. Po przebiciu nawet nie wiem kiedy przyszły parte i gdzieś ok 20.45 mały pojawił się na świecie. Co ciekawe mimo jego niemalych wymiarów udało mi się urodzić bez nacięcia.
E
Ewka34
Gość
Dziewczyny.. nie moge sie doczekac kiedy mala bedzie robic normalne kupki.. dzis w nocy zostalam zbombardowana.. nie zdarzylam jej pupci zakryc i zostalam osrana.. dostalam w brzuch i nogi.. wyrzut jak z armaty normalnie [emoji23]
E
Ewka34
Gość
Tez mam miekkie piersi a mam pokarm.. @zanka200389 przykladaj ,nie poddawaj sie :*Ja mam pokarm a mam flaki [emoji8] twarde cycki to nie wyznacznik pokarmu :*
GorzkaPomarańcza
reklama
Luiza.
Ja z doskoku dzisiaj, mam ten luksus, że dziewczęta śpią, o cie szok
@Avalia Moje serdeczne gratulacje, dużego facecika wydałaś na świat
Z Martą przerabiam chyba kolki, piszę chyba, bo tak na prawdę nie wiem jak to wygląda Emilka jest z kolei na mleku comfort (u niej to akuratnie Bebilon, bo taki był w sklepie), bo się dziewczę zakorkowało mlekiem NAN no i pediatra poleciła zmienić mleczko. Nota bene, pani doktor zachwycona dziewczynkami, bo spodziewała się drobiazgów, a na wizytę przyszły klocki dwa: Marusia waży 4700g a Emi 4000g. Pomimo swojej wagi Emilka jest drobną dziewczynką, za to z Marty rośnie mała armata
I mam pytanie do mam po CC, ale i na 100% ten problem dotyczy wszystkich pań po porodzie. O co mnie kaman? No mam problem żeby iść na posiedzenie do kibeloska, bez czopków ni huhu. Pamiętam, że po porodach SN nie miałam takich kłopotów. A zanim ja do lekarza dojdę, to mnie renta zastanie...
@Avalia Moje serdeczne gratulacje, dużego facecika wydałaś na świat
Z Martą przerabiam chyba kolki, piszę chyba, bo tak na prawdę nie wiem jak to wygląda Emilka jest z kolei na mleku comfort (u niej to akuratnie Bebilon, bo taki był w sklepie), bo się dziewczę zakorkowało mlekiem NAN no i pediatra poleciła zmienić mleczko. Nota bene, pani doktor zachwycona dziewczynkami, bo spodziewała się drobiazgów, a na wizytę przyszły klocki dwa: Marusia waży 4700g a Emi 4000g. Pomimo swojej wagi Emilka jest drobną dziewczynką, za to z Marty rośnie mała armata
I mam pytanie do mam po CC, ale i na 100% ten problem dotyczy wszystkich pań po porodzie. O co mnie kaman? No mam problem żeby iść na posiedzenie do kibeloska, bez czopków ni huhu. Pamiętam, że po porodach SN nie miałam takich kłopotów. A zanim ja do lekarza dojdę, to mnie renta zastanie...