Zjadłabym [emoji7]U mnie piecze sie szarlotka jeszcze 5kg przytyje zanim urodze
reklama
MalinaMalina
Fanka BB :)
To wspaniale, że tak ci poszło. Obserwuje dzieczyny tu w szpitalu i nie wyglądają za ciekawie nawet dwa dni po porodzie.Hej laseczki... A więc drugie Cc @MalinaMalina miałam dać znać czuje się rewelacyjnie. po 13 skończyli mnie ciąć o 22 gdzieś zrobiłam pierwszy krok ( wyprostowana ) i teraz cały czas smigam. Mała po wyjęciu z brzucha była zła jak osa a teraz jest jak Aniołek. Tylko coś mało pije i słabo mi się do piersi przysysa. Będę musiała poprosić położne o pomoc... z cyckow wiem ze mleko jest bo jak nadusze to leci. Chyba ze tyle nie potrzebuje. Bo w sumie ładnie śpi...
Dziewczyny tym które maja się rozpakować w najbliższym czasie to życzę powodzenia @Avalia dalej nie ociągaj się.
A tym które w krotce to życzę dużo cierpliwości i niedługo i Wy będziecie tulic maleństwa
E
Ewka34
Gość
Dziewczyny ktore juz zrobily wniosek o 500+ @KatiNails ? Zrobilismy wniosek przez neta.. na dwa okresy 2017/18 i 2018/19 bo ogolnie wyczytalismy ze nalezy sie od dnia urodzenia.. no i dostalismy adnotacje
i teraz nie wiemy o co chodzi.. :/
Załączniki
A nie wiem. Bo ja czegoś takiego nie miałam. Tym bardziej że ja składam papierowo w mops.Dziewczyny ktore juz zrobily wniosek o 500+ @KatiNails ? Zrobilismy wniosek przez neta.. na dwa okresy 2017/18 i 2018/19 bo ogolnie wyczytalismy ze nalezy sie od dnia urodzenia.. no i dostalismy adnotacje Zobacz załącznik 888815 i teraz nie wiemy o co chodzi.. :/
I nie zależy się od urodzenia tylko od momentu złożenia wniosku.
Ja urodziłam 28 lipca. A wnioski złożyliśmy 1 sierpnia. I mam płacone od sierpnia
E
Ewka34
Gość
Dzieki..A nie wiem. Bo ja czegoś takiego nie miałam. Tym bardziej że ja składam papierowo w mops.
I nie zależy się od urodzenia tylko od momentu złożenia wniosku.
Ja urodziłam 28 lipca. A wnioski złożyliśmy 1 sierpnia. I mam płacone od sierpnia
Moze ktos inny pomoze???
Dzień dobry.
Jednak ból to potrafi odebrać człowiekowi chęć do wszystkiego. Wczoraj myślałam, że umrę tak mnie real brzuch. Mąż przywiózł mi ketonal z domu wzięłam na noc 1tabl i ulga jak nie wiem co. Dziś już mniej boli paracetamol daje rade....a paracetamol na oddziale im się też kończy, pacjentkom rodzina donosi leki przeciwbólowe normalnie śmiech na sali.
Izunia pojadla cyca i śpi juz 2godziny także chyba mleczka przybywa w cycochach choć jak próbowałam ściągnąć to ledwie 12ml. Pani pediatra jak ją dziś nadal powiedziała, że Iza nie wygląda jak noworodek tylko jak niemowlę bo ma taka jasną skórę a nie czerwoną a pani położna przed chwilą powiedziała, że mam najgrzeczniejsze dziecko na oddziale
Niech nie chwalą bo zawsze jak mi ktoś dzieci pochwalił to potem byl obrót o 180st w ich zachowaniu na gorsze oczywiście.
Gienio, co u was? Macie Adtrid już w domku?
Avalia, jakiś postęp w sprawie porodu?
Nierozpakowanym dziewczynom życzę szybkich, bezbolesnych porodów jeszcze chwilka i będziecie tulić swoje maleństwa miłego wieczoru dziewczyny
Jednak ból to potrafi odebrać człowiekowi chęć do wszystkiego. Wczoraj myślałam, że umrę tak mnie real brzuch. Mąż przywiózł mi ketonal z domu wzięłam na noc 1tabl i ulga jak nie wiem co. Dziś już mniej boli paracetamol daje rade....a paracetamol na oddziale im się też kończy, pacjentkom rodzina donosi leki przeciwbólowe normalnie śmiech na sali.
Izunia pojadla cyca i śpi juz 2godziny także chyba mleczka przybywa w cycochach choć jak próbowałam ściągnąć to ledwie 12ml. Pani pediatra jak ją dziś nadal powiedziała, że Iza nie wygląda jak noworodek tylko jak niemowlę bo ma taka jasną skórę a nie czerwoną a pani położna przed chwilą powiedziała, że mam najgrzeczniejsze dziecko na oddziale
Niech nie chwalą bo zawsze jak mi ktoś dzieci pochwalił to potem byl obrót o 180st w ich zachowaniu na gorsze oczywiście.
Nierozpakowanym dziewczynom życzę szybkich, bezbolesnych porodów jeszcze chwilka i będziecie tulić swoje maleństwa miłego wieczoru dziewczyny
Nie wiem o co im chodzi. Nie pomogę. Najlepiej zadzwoń rano i zapytajDzieki..
Moze ktos inny pomoze???
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Faktycznie ciezka sprawa z tymi przeciwbolowymi. Jak to mozliwe, ze w szpitalu takich podstawowych rzeczy brakuje... dobrze, ze Iza grzeczna chociazDzień dobry.
reklama
G
gosc12
Gość
To co ja mam zrobić jak ja dostawiam i momentalnie mnie zalewa .. pryska na wszystkie strony, kapie ciurkiem , a ona się dławi bo przecież nie przełknie takiej ilości .. upuszczać w pieluchę przed karmieniem to na jedno wyjdzie ://..Masz za dużo pokarmu bo ściągasz. I koło się zamyka. Jakby mała tylko z piersi jadła to by Ci się ilość mleka uregulowała i dostosowała do tego ile ona potrzebuje.