reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A to mój Michałek[emoji16]
Zostajemy jeszcze w szpitalu, bo dostał antybiotyk teraz. Więc pobyt nam się wydłuży....
20180815_200109.jpg

Załączniki

• 20180815_200109.jpg
    20180815_200109.jpg
    72,3 KB · Wyświetleń: 456
reklama
Dziewczyny, czy wasze dzieci (to chyba szczególnie chłopcy) też ciągle sikają podczas zmiany pampersa? Co ściągnę pampersa i już wszystko umyję, to leci fontanna. Ubranko, przewijak, podłoga, czysty pampers, wszystko zasikane [emoji14] Macie na to jakis sposob? [emoji16]

reklama
Nie wiem jak wy ale ja jestem fizycznie wrakiem w tym połogu.
Dziś w ogóle miałam akcje bo wyszło ze .mnie trzy czy cztery razy jakieś ogromne skrzepy wielkości pięści. Łożysko to nie byłp. Chłopak poleciał na pogotowie ze zdjęciem i powiedzieli że to mogą być odchody poporodowe czy coś podobnego, gorączki nie mam. Jutro jednak zadzwonię do położnej.
Miala któraś z was takie coś????
Zdenerwowałamlam bo już bym chciała lepiej się poczuć a tu takie coś. Jestem pocięta, opuchnięta do granic możliwości a korzystanie z WC jak się nie czuje że trzeba jest na zasadzie zapamiętania że trzeba tam właśnie iść oddać co się powinno.
Ja mialam tak w poprzedniej ciąży w połogu takie duże kawały.. poszlam na IP zrobili mi USG dopochwowe ..oj ból straszny bo jakoś ze 2 tygodnie po porodzie byłam czy może mniej krocze obolałe jeszcze i nacięcie , powiedzieli że slabo się oczyszcza przepisali mi na parę dni tabletki na oczyszczenie i pomogło potem byłam na kontroli
Lepiej się zgłosić niech sprawdza

Do góry