reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Nie wiem jak wy ale ja jestem fizycznie wrakiem w tym połogu.
Dziś w ogóle miałam akcje bo wyszło ze .mnie trzy czy cztery razy jakieś ogromne skrzepy wielkości pięści. Łożysko to nie byłp. Chłopak poleciał na pogotowie ze zdjęciem i powiedzieli że to mogą być odchody poporodowe czy coś podobnego, gorączki nie mam. Jutro jednak zadzwonię do położnej.
Miala któraś z was takie coś????
Zdenerwowałamlam bo już bym chciała lepiej się poczuć a tu takie coś. Jestem pocięta, opuchnięta do granic możliwości a korzystanie z WC jak się nie czuje że trzeba jest na zasadzie zapamiętania że trzeba tam właśnie iść oddać co się powinno.

Dziś w ogóle miałam akcje bo wyszło ze .mnie trzy czy cztery razy jakieś ogromne skrzepy wielkości pięści. Łożysko to nie byłp. Chłopak poleciał na pogotowie ze zdjęciem i powiedzieli że to mogą być odchody poporodowe czy coś podobnego, gorączki nie mam. Jutro jednak zadzwonię do położnej.
Zdenerwowałamlam bo już bym chciała lepiej się poczuć a tu takie coś. Jestem pocięta, opuchnięta do granic możliwości a korzystanie z WC jak się nie czuje że trzeba jest na zasadzie zapamiętania że trzeba tam właśnie iść oddać co się powinno.
Mi dzisiaj na USG lekarka powiedziała że mam skrzep jeden ale się nie martwić wyjdzie. I wyszedł także pewnie masz tak samo. Ja czuję że mi się chce sikać ale jak już zacznę to nie zatrzymam. Muszę spróbować już ćwiczyć mięśnie Kegla chociaż odrobinę.

Też byłam wrakiem 3 pierwsze dni po powrocie do domu. Tylko że ja miałam ten stan zapalny. Ale czułam się fatalnie. Minie wszystko :*

reklama
Dziewczyny a ćwiczycie mięśnie Kegla? Jeśli tak to kiedy po porodzie zaczelyscie?
Ja narazie nie władam chyba tamta częścią ciała ale nie chciałabym mieć problemów z trzymaniem moczu.
Sprobuj zaciskac delikatnie gdy lezysz ;) ja nadal nie mam czucia gdy leca pierwsze siuski
Moja kruszynka
emoji8.png
Zobacz załącznik 888565
Piekna ❤❤❤
emoji7.png

Ja zaglądałam schylając się
emoji23.png
Ja luknelam przez lusterko i stwierdzilam ze chyba rzeznik sie mna zajmowal a nie lekarz :(
A to mój kawaler, dzisiaj byliśmy na imprezce, na chrzcinach kuzynki :)

Zobacz załącznik 888566
Slicznosci ❤❤❤❤

Do góry