reklama
martini87
Fanka BB :)
Gratuluje Izunia jest śliczna jak się czujesz?Iza ur. dziś o 11.28 3130 54cm
Edit: już doczytałam to super, że dobrze się już czujesz i fajnie, że rozprawili się z torbielą odpoczywaj
Ostatnia edycja:
TakCudo gratulacje
Czyli z wagą mniej więcej trafili
Bajunia
Gratulacje☺śliczności malutkie ☺ jak się czujesz?Iza ur. dziś o 11.28 3130 54cm
madziula92
GratulacjeIza ur. dziś o 11.28 3130 54cm
A dziękuję. Czuje sie podobnie cały czas. Tzn są jakieś skurcze ale nieregularne. Boli ale zapewne nic to nie daje. Jutro skoro świt idę na oksy. Boję się że będzie bezowocnie. Zawsze tak mam że panikuje za wczasu... To wielowodzie też nie daje mi spokoju. Nawet nie wiem czym to grozi ani skąd się mogło wziąć ani tym bardziej czemu mój gin o tym nie wspominal...@Avalia jak się czujesz?
Trzymajcie kciuki. Teoretycznie mam 3cm rozwarcia więc może ta oksytocyna coś ruszy... Chciałabym choć mieć swiadomosc że jak nie to przebija pęcherz i będę dalej walczyć i że jutro już mały będzie ze mną...A tu lipa...
@kasiak85 na pewno dobry wycieli. Nie martw się i ciesz się piękna córeczka u boku skoro faktycznie nie możesz zajść w kolejną ciążę to szkoda że nie mogli podwiazac.
Maljan
Mam tylko takie roznegliżowane zdjęcie, więc wycięłam cyce [emoji23]Po biustonosz też muszę iść. Pierwszy raz w życiu kupię bez push upu i rozmiar C.
Tylko denerwuje mnie , że jedna piers jest mniejsza i widać różnicę
Pokaż brzuszek tak dziwnie już nie ciazowo nie ?
Ja się tam cieszę, że brzuszek już nie ciążowy [emoji16]
Załączniki
Maljan
Gratuluję [emoji7] Ale mamy już tych dzieciaczków sierpniowych [emoji7]Iza ur. dziś o 11.28 3130 54cm
Maljan
Odeślij [emoji14]Ja też muszę kupic sobie jeszcze ze 2 , dzisiaj mi przyszedł biustonosz fajny z Bonprix ale za duży obwod .. źle spojrzałam a te z Bonprixu są dla mnie bardzo wygodne bo mam już taki .. a ten dzisiaj co przeszedł nie wiem co z nim zrobię chyba w kosz
reklama
Kasiula8989
No i Maja chyba też ma alergie na białko.. No się powiesze chyba...
Tez wyszlo uczulenie?