miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Karolina piszesz to co ci na dany moment jest wygodne taka prawda. Teraz go bronisz a kiedyś pisałaś że ciągle siedzi w piwnicy i ci to przeszkadza. To wygląda na to że sama nie wiesz co ci przeszkadza [emoji16][emoji16] I co ma do tego mój związek jak ja o nim praktycznie nie pisze [emoji16][emoji16] . chciałam ci dać do zrozumienia że wypisujesz różne rzeczy często sprzeczne i że można odnieść wrażenie że się chwalisz .. tyle [emoji39][emoji39] ale widzę że ciężko ci przyznać komuś rację . Nie chodzi o mnie bo mogę racji nie mieć a o Malwine. Napisałaś wyraźnie że według ciebie zależy od pielęgnacji a potem mówisz że źle zrozumiałysmy ..a wystarczyło napisać " może to źle ujelam przepraszam " i jeszcze Dziwisz się że Malwina się zdenerwowała i ty jesteś biedna bo na ciebie naskakuja..
I ja też kończę rozmowe bo z tego co widziałam wcześniej ty musisz mieć zawsze rację więc :
Masz rację my się czepiamy w twoim życiu jest wszystko idealnie a ja zazdroszczę i to dlatego tak teraz piszę. A ja i Malwina jesteśmy tępe bo to była prosta wypowiedź a my nie zrozumiałysmy . Następnym razem doczytam dokładnie
Chyba dorosły człowiek ma prawo do wyciągania wniosków i z perspektywy czasu widzi co było nie tak i co można polepszyć Ty chyba jednak nie rozumiesz pewnych kwestii i na sile próbujesz dosrac jak dziecko ale nie zniżę się do tego poziomu wiec kończę już dyskusje. Bo trzeba dziecko nakarmić i przebrac, to przynajmniej pożyteczne niż takie gadaniny durne. To super, nie musisz pisac. Ja jak miałam potrzebę to pisałam, po to jest forum. Twoje wrażenie jest takie i to Twój problem w takim razie. Nie zazdroszczę takiego odbierania.. dziwne trochę.
No jasne, pisz scenariusz dalej i może książkę.
Żegnam [emoji8][emoji8]