reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Właśnie to zdanie a kiedy jak nie teraz uwielbiam:) jak mi ktoś mówi nie noś bo się przyzwyczai, nie śpij z dzieckiem i różne takie mądrości zawsze mówię a kiedy jak nie teraz. Moja 5 latka już czasem powie mi fuj mama nie dawaj mi całusków bo ja już duża jestem :))

Hah otóż to [emoji7] każdy chce tylko radzić ciagle xd niech sobie swoje robią dzieci xd

reklama
A ja dziewczyny pytanie z innej beczki...
jaki rozmiar czapeczki dla noworodka? Wiem, ze to roznie może być, ale przynajmiej jakies ramy wielkościowe, żeby pogląd mieć, bo zielona jestem w tym temacie. Mam pare czapeczek ale jakies duże chyba i muszę coś dokupic :p
Nie wiem jaki rozmiar, ale ja na razie użyłam czapeczki 1 raz na 5 min, jak szłam do pediatry o 7 rano [emoji16]

Malutka teraz je, przebrana juz przez tatusia i zbieramy się do Lubania załatwić z tym aktem urodzenia, później empik i kupić prezent dla kolegi Bartka, bo ma urodziny, do Lidka po pampersy i do domku. Biorę z 40 ml mleczka w butli i do termoopakowania jeśli by miała zgłodnieć przez te 2 h :)

Później grill urodzinowy u kolegi na tarasie w domku z 2 h posiedzimy i do domku. Spacerek jakiś 18-19 i o 20 pora kąpania [emoji173]️❣️

IMG_0832.JPG

Pojadłam i spie sobie

Załączniki

• IMG_0832.JPG
    IMG_0832.JPG
    477,2 KB · Wyświetleń: 353
reklama
Do góry