reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Oj... trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze. Mnie po dwóch ostatnich wizytach też meczyly różne bóle,ale ustawaly. A na bol głowy moze weź od razu tabletkę...po co się męczyć... :-*
Nie jestem zbyt "tabletkowa" ale jak przed spaniem nie przejdzie to moze wezme bo nie wiem czy zasne z takim bolem glowy..

reklama
Trzymam kciuki :* z malym bedzie wszystko dobrze ❤ wsluchaj sie tylko w swoje cialo czy sie rusza i badz czujna ;) mnie glowa nie bolala ale slyszalam ze to tez jest objaw przedporodowy,ale moze tez byc zmiana cisnienia ;)
Mam nadzieje, ze to to pierwsze ;) tym , ze nie bylam nigdy jakos szczegolnie wrazliwa na zmiany pogody :)

Jedź kochana z samego rana na IP. Nigdy nic nie wiadomo. Lepiej dmuchać na zimne. A ty jakie masz tętno i ciśnienie?
Mialam mierzone przed wizyta ale nie wiem nawet. Nic nie mowila polozna, ze cos jest nie tak. Rano tez maz mi mierzyl cisnienie i mialam 120/70. A tetno jak sobie sprawdzalam to tez ok.

Jestem tylko ciekawa czy nas zostawia na obserwacji w szpitalu czy tylko skontroluja ktg i beda kazali wracac do domu bo mowila lekarka, ze tak moze tez byc, ze mnie odesla do domu pomimo skierowania :/ wtedy do niej do kontroli we wtorek na ktg..

Jestem tylko ciekawa czy nas zostawia na obserwacji w szpitalu czy tylko skontroluja ktg i beda kazali wracac do domu bo mowila lekarka, ze tak moze tez byc, ze mnie odesla do domu pomimo skierowania :/ wtedy do niej do kontroli we wtorek na ktg..
U nas zostawiają zawsze na 2-3dni na obserwacji ale to chyba zależy od szpitala.

DDBF6682-5493-4900-B2D4-B55F43615C06.jpeg

I cała miseczka jest sztywna ? Jak w zwykłym staniku ?
Na kiedy masz termin ?
Jeszcze 2 tyg, więc mam czas, ale przez to, że groził mi wcześniejszy porod to się na to nastawilam psychicznie. Marta urodziła się równo tydzień przed terminem.

Załączniki

• DDBF6682-5493-4900-B2D4-B55F43615C06.jpeg
    DDBF6682-5493-4900-B2D4-B55F43615C06.jpeg
    200,8 KB · Wyświetleń: 525
reklama
Do góry