reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A ja dziewczyny na wizycie dostałam skierowanie do szpitala. Pani doktor nie podoba sie tetno malego :( niskie znowu wychodzilo :( mam nadzieje, że wszystko ok.. Ale nie jade od razu, mąż jest teraz w pracy a jak wroci ok 23 to chce zeby sie troche przespal a pytalam lekarki i moge jechac jutro z samego rana. Trzymajcie kciuki zeby z małym było wszystko dobrze :( ja mialam rozwarcie na opuszek ale zrobila mi masaz szyjki i niby ostatecznie wyszlo na 2.5 cm. Masaz nie bolal, byl tylko troche nieprzyjemny wiec moze delikatnie tylko zrobila bo pamietam, ze pisalyscie, ze Was mocno to bolalo.. Skurcze pojawily mi sie na ktg i sie utrzymuja caly czas ale delikatne i nie mierze jeszcze jak czesto. Bardziej wkurza mnie to, ze boli też krzyż jak czuje skurcz. I glowa od kilku godzin boli coraz bardziej. Czy Was bolala glowa przed lub w trakcie porodu?
Oj... trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze. Mnie po dwóch ostatnich wizytach też meczyly różne bóle,ale ustawaly. A na bol głowy moze weź od razu tabletkę...po co się męczyć... :-*

A ja dziewczyny na wizycie dostałam skierowanie do szpitala. Pani doktor nie podoba sie tetno malego :( niskie znowu wychodzilo :( mam nadzieje, że wszystko ok.. Ale nie jade od razu, mąż jest teraz w pracy a jak wroci ok 23 to chce zeby sie troche przespal a pytalam lekarki i moge jechac jutro z samego rana. Trzymajcie kciuki zeby z małym było wszystko dobrze :( ja mialam rozwarcie na opuszek ale zrobila mi masaz szyjki i niby ostatecznie wyszlo na 2.5 cm. Masaz nie bolal, byl tylko troche nieprzyjemny wiec moze delikatnie tylko zrobila bo pamietam, ze pisalyscie, ze Was mocno to bolalo.. Skurcze pojawily mi sie na ktg i sie utrzymuja caly czas ale delikatne i nie mierze jeszcze jak czesto. Bardziej wkurza mnie to, ze boli też krzyż jak czuje skurcz. I glowa od kilku godzin boli coraz bardziej. Czy Was bolala glowa przed lub w trakcie porodu?

Trzymamy w takim razie kciuki żeby wszystko było ok. :)

Zastanawiałam się czy brać tą torbę i biorę. Jutro mąż zapakuje.
Ta pogoda to masakra w to lato. Ja całe dnie siedzę w mieszkaniu tylko rano jadę na szybkie zakupy a tak to się nie ruszam. Mamy w salonie klimatyzację, chodzi prawie cały dzień i jest fajnie ale już w innym pokoju, kuchni jest 30st mieszkaniu.
Czytam książkę, dzieci oglądają ,, Gdzie jest Nemo,, mąż robi coś na laptopie a ja właśnie sobie uświadomiłam, że to już ostatnie takie chwile niedługo się zacznie jazda bez trzymanki jak młoda się urodzi:)

Trzymam kciuki :* z malym bedzie wszystko dobrze ❤ wsluchaj sie tylko w swoje cialo czy sie rusza i badz czujna ;) mnie glowa nie bolala ale slyszalam ze to tez jest objaw przedporodowy,ale moze tez byc zmiana cisnienia ;)

Ja dziś po południu zaliczyłam drzemkę i jak się obudziłam po godzinie, to aż mi się słabo zrobiło a wiatrak cały czas chodził w sypialni..eh te upały
U mnie tez wiatrak chodzi caly czas.. mi sie tez kimnelo hyhy ale trwalo to , nie wiem ,z 15 minut.. :D mala cos mruknela i czlowiek na bacznosc stoi :D

Jedź kochana z samego rana na IP. Nigdy nic nie wiadomo. Lepiej dmuchać na zimne. A ty jakie masz tętno i ciśnienie?

reklama
Do góry