Trzymam kciuki [emoji7] coś mi się wydaje że i Ty za chwilę będziesz tulila swojego maluszka [emoji7]Jem sniadanko i zbieram sie do szpitala. Wcale nie pospalam bo mnie skurcze braly. Nie jakies mocne ale spac nie dawaly. I malutki kopal jak szalony. A teraz zaczelam plamic na czerwono i brazowo. Trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok
reklama
Lustysia
Fanka BB :)
Gratulacje! W końcu i Ty masz swojego maluszka przy sobie. Najwazniejsze, ze wszystko w porządku. Dużo zdrówka dla WasUrodziłam wczoraj. W dniu 9 sierpnia o 23.33 na świat przyszedł Jan z waga niecała 2700 gram. Jest bardzo malutki i mierzy chyba 51 cm. Na popoludniowym obchodsie po 19 zgłosilam że chyba sacza mi się wody, i fwktycznie się sączyły. Do tego mialam juz 6 cm rozwarcia a skurcze co 10 minut i w ogóle si3 ni3 pisały! Do 9 cm jakoś poszło. Później było gorzej. Byłam cewnikowana bo prawdopodobnie przez pełny pecherz głowa nie chciała zejść niżej. Jak się później okazało Jan wychodził z rączką przy głowie. O 20 byłam na porodówce więc w sumie dość szybko nam poszło. Na koniec byłam lyzeczkowana i szyta ale tylko powierzchownie ponoć. Pęknięcie pierwszego stopnia. Położna super mnie przeprowadziła przez poród i co chwilę zmieniliśmy pozycję. Sorki za taki bałagan w mojej wypowiedzi ale padam na pysk
Dziękuje wszystkim bardzo za gratulacje
Poród faktycznie szybki ale te bóle krzyżowe.. Oh nawet nie chce sobie przypominać, ale to prawda, położą dziecko na brzuchu i o wszystkim sie zapomina.. [emoji7]
Pytanie do dziewczyn które były szyte, boli Was tez tyłek? I te szwy ciągną? Cały dzień było okej a wieczorem zaczal sie dyskomfort, pewnie adrenalina zaczęła schodzić i czuje ból. Ale cieżko nawet z boku na bok sie odwrócić [emoji24]
Poród faktycznie szybki ale te bóle krzyżowe.. Oh nawet nie chce sobie przypominać, ale to prawda, położą dziecko na brzuchu i o wszystkim sie zapomina.. [emoji7]
Pytanie do dziewczyn które były szyte, boli Was tez tyłek? I te szwy ciągną? Cały dzień było okej a wieczorem zaczal sie dyskomfort, pewnie adrenalina zaczęła schodzić i czuje ból. Ale cieżko nawet z boku na bok sie odwrócić [emoji24]
Lustysia
Trzymam kciuki! ;*Jem sniadanko i zbieram sie do szpitala. Wcale nie pospalam bo mnie skurcze braly. Nie jakies mocne ale spac nie dawaly. I malutki kopal jak szalony. A teraz zaczelam plamic na czerwono i brazowo. Trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok
@Vanilia120 gratulacje![emoji8] Jan i Laura razem bedą obchodzić urodzinki [emoji7]
Poproś o leki przeciwbólowe :* pewnie przestały działać i czas na kolejną dawkę :*Dziękuje wszystkim bardzo za gratulacje [emoji873]️
Meml
@Vanilia120 serdeczne gratulacje!!! Jasiu witaj!!!
@Martini powodzenia!!!! zaciśnięte!!!
@Gienio powodzenia dla Ciebie!!!
@Martini powodzenia!!!! zaciśnięte!!!
@Gienio powodzenia dla Ciebie!!!
GorzkaPomarańcza
GratulacjeUrodziłam wczoraj. W dniu 9 sierpnia o 23.33 na świat przyszedł Jan z waga niecała 2700 gram. Jest bardzo malutki i mierzy chyba 51 cm. Na popoludniowym obchodsie po 19 zgłosilam że chyba sacza mi się wody, i fwktycznie się sączyły. Do tego mialam juz 6 cm rozwarcia a skurcze co 10 minut i w ogóle si3 ni3 pisały! Do 9 cm jakoś poszło. Później było gorzej. Byłam cewnikowana bo prawdopodobnie przez pełny pecherz głowa nie chciała zejść niżej. Jak się później okazało Jan wychodził z rączką przy głowie. O 20 byłam na porodówce więc w sumie dość szybko nam poszło. Na koniec byłam lyzeczkowana i szyta ale tylko powierzchownie ponoć. Pęknięcie pierwszego stopnia. Położna super mnie przeprowadziła przez poród i co chwilę zmieniliśmy pozycję. Sorki za taki bałagan w mojej wypowiedzi ale padam na pysk
GorzkaPomarańcza
Trzymam kciuki za szybka i lagodna akcjeJem sniadanko i zbieram sie do szpitala. Wcale nie pospalam bo mnie skurcze braly. Nie jakies mocne ale spac nie dawaly. I malutki kopal jak szalony. A teraz zaczelam plamic na czerwono i brazowo. Trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok
reklama
Fiorna
@Vanilia120 Gratulacje!!