Super, że wszystko dobrze. Moja dziś ważyła 3kg a mamy 37.4 i ja się zastanawiam czy nie mało ale jak widać niepotrzebnie.Dziewczynki,
Melduję się po wizycie dziś u mas 38+1 i Maly wazy 2700, przez 3 tygodnie przybrał 300g [emoji173] wody, przepływy wszystko w normie a tam na dole wszystko jeszcze trzyma, ale wszystko się może zdarzyć [emoji12]
Pan doktor ma dyżury od 23 do 26 i wtedy będzie chciał mnie urodzić jeśli nic się nie zadzieje samo do tej pory
reklama
Meml
Fanka BB :)
Ja miałam z tiny love i polecam.Dziewczyny możecie polecić matę edukacyjna? Jest tego tyle ze glowa mała i nie wiem co wybrać.
miloscwczasachpopkultury
Ja pije co dwa dni kawe zbozowa gdybym pila codziennie to nie unioslabym cyckow kawa zbozowa tez wzmaga laktacje
Mojej wzmagać nic nie musi, bez tego są już teraz wielkie, muszę z C na D kupić staniki do karmienia
Ja pije dużo wody, 2-3 l, soki owocowe i herbatę zwykła z miodem
Meml
Dziewczyny możecie polecić matę edukacyjna? Jest tego tyle ze glowa mała i nie wiem co wybrać.
Załączniki
GorzkaPomarańcza
Musisz bardziej sie postarac Ja jeszcze nie mialam zadnego ktg, po terminie mam sie dopiero zglosic jesli nie urodze I nawet nie wiem jak u mnie sytuacja, bo jak bylam na ostatniej wizycie u gina po miesiacu to nie badal mnie. Jedna wielka niewiadomaA ja dzisiaj po kolejnym ktg..i co?? Dupsko![emoji16] skurcze się pisały, ale takie jak ostatnio do 70... więc luzik. Nic się nie dzieje. Mimo, że czop mi odszedł i w ogóle[emoji4] rozwarcie dalej takie samo..[emoji16] lekarz kazał mi przyjść dzień po terminie na ktg[emoji16][emoji23][emoji23]
Paulana
Haha, chcialabym ale myślę,że zdążę Was poinformować,że jadę na porodowke
Jutro termin, może pójdzie co?
A Ty na kiedy masz termin kochana? Bo mi umknęło?
Powiem Wam że są dziś skurcze. Są bolace, ale nie jakoś strasznie. Mam wysoki próg bolu,ale z synem jak odeszły wody to skurcze były od razu co 3,4 min. Co prawda zjadłam przy nich obiad,ale wiedziałam że trzeba się zbierac
A czy Wy przy skurczach też mieliście brzuchu twarde jak skała od góry?
Ja już jestem po terminie czekam jak na bombie zegarowej. Mała bardzo nisko i skurczy i rozwarcia brak : D
miloscwczasachpopkultury
A ja kupowałam bo "wszystko mi się przyda" i tym sposobem muszę sprzedać trochę rzeczy. Brat ze szwagierka nie chcą używać tych rzeczy więc nie mam komu dać. Podgrzewacz ze sterylizatorem, rogal do spania, przewijak.
Im dałam podkłady, wkłady poporodowe, krem na ciemieniuche, ubranka zbieram, szczotka do butelek.
Myślę nad aaspiratorem do noska. Dzisiaj chciałam użyć ale nie dało się włożyć do noska. Za mała dziurka. Muszę kupić gruszkę
Mi rogal pomaga przy karmieniu, siedzę na łóżku i mam w tej luce na rogalu mała i leży prawidłowo i jej się nie ulewa i zasypia
Załączniki
miloscwczasachpopkultury
Mikasa7
O Dzizas... już niedługo do Ciebie dolacze i będą dwie bomby... chociaż nie powiem, skurcze oslably po prysznicu ale są.. jest nadzieja... normalnie jak masochistla czekam na bolJa już jestem po terminie czekam jak na bombie zegarowej. Mała bardzo nisko i skurczy i rozwarcia brak : D
reklama
Dopakowałam do walizki do szpitala jeszcze jedną koszulę do karmienia na ramiączkach to razem mam 5szt bo tak gorąco to się przyda pewnie. Dopakowałam kilka szt malutkich dżemów, wafle ryżowe, biszkopty i 2op owsianki takiej instant. Mój mąż będzie z dziećmi sam do środy 15ego zanim przyjedzie moja mama więc wolę mieć cos drobnego do pojedzenia w szpitalu. Dopakowałam jeszcze czapeczkę nakładaną taką bez wiązania i 2body z krótkim rękawkiem. Wyciągnęłam pól paczki pampersów bo miałam spakowane op 43szt a to za dużo. Jak będzie trzeba mąż dowiezie.
Tak się zastanawiam, jedziemy jutro na weekend do moich rodziców to jest 115km w jedną stronę i nie wiem czy brać torbę do szpitala w razie w? Jakby coś się zaczęło dziać to i tak chciałabym wracać do Gdańska rodzić bo cc i tą torbiel najlepiej jakby mi wycięli w szpitalu klinicznym tu Gdańsku.
Tak się zastanawiam, jedziemy jutro na weekend do moich rodziców to jest 115km w jedną stronę i nie wiem czy brać torbę do szpitala w razie w? Jakby coś się zaczęło dziać to i tak chciałabym wracać do Gdańska rodzić bo cc i tą torbiel najlepiej jakby mi wycięli w szpitalu klinicznym tu Gdańsku.