Zadowolona pojadła i dalej śpi [emoji23]No to korzystaj ale tak jak mówisz budź po max 4 h bo nie miałabym ja np serca „korzystać” z 6-7 h i maluszka nie nakarmić i nie przebrać.
To jest bezstresowe dziecko w porównaniu do syna [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zadowolona pojadła i dalej śpi [emoji23]No to korzystaj ale tak jak mówisz budź po max 4 h bo nie miałabym ja np serca „korzystać” z 6-7 h i maluszka nie nakarmić i nie przebrać.
I to byl taki ciagly bol jak na okres i ciagle napiecie lacznie z kluciem kregoslupa? To trwalo chyba z godzine. Zaczelam szukać w internecie a tam pisali o odklejaniu lozyska :/ tak sie wystraszylam, ze nawet jak minelo to dalej zasnac nie moglam. Postanowilam sobie, ze jak do ktorejs tam godziny nie przejdzie to sie pakuje i do szpitala ale do tego czasu zdazylo sie uspokoicTo może nie być tez dwójka tylko pchanie się i napieranie dziecka na kanał rodny i rozwarcie na bank Ci się powiększa. Ja tak miałam od nocy w piątek do soboty rano do 8
Ale spioszek cudny [emoji7] ja juz chyba sie przelaczylam na tryb wstawanie w nocy co pare godzinJa tez tu zaglądam co pare h hahah a mała dziś pospala od 1:30 do 6 i nie narobiła przez noc nic w pampersa i głodna nie była, ale teraz niedawno zjadła i siusiu przebrał tatuś i śpi dalej, ja pospalam tez z 4 h także ekstra i może dospie teraz 2 skoro ona śpi Zobacz załącznik 886256
Zadowolona pojadła i dalej śpi [emoji23]
To jest bezstresowe dziecko w porównaniu do syna [emoji23]Zobacz załącznik 886271
Przyjmują mnie na oddział. Miałam 5 skurczy jak byłam podłączona do ktg i ani jeden się nie zapisał. Rozwarcie na palec więc nawet nie wiem czy to jest 1 cm. Ciągle krwawie i mam skurcze co 8-9 minut. Zbadali mi wody czy nie są zielone, ale wszystko ok. Jak dziewczynie przede mną je badali to strasznie się darka a to w sumie nie bolało. Bardziej bolą mnie moje skurcze.
Haha mnie też już nosi ale obiecałam sobie ze pierwszy miesiąc poświęcam dzieciom a nie pracy. Mąż jeszcze do poniedziałku na opiece na mnie. To on wszystko w domu ogarnia. Ja zacznę od wtorku [emoji23]Dziś w nocy miałam isc spać itd a po wc wizycie miałam fazę i 5 min sprzątałam tam tzn wycierałam kibelek, wrzuciłam kostkę do spłuczki, zalałam cały domestosem żeby odkazić, wytrzepalam dywanik z pod prysznica i do prania dałam xd