reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Uwaga jade na porodówkę [emoji23] wykrakalas [emoji3] skurcze co 4-6min, nawalaja jak nie wiem, odszczekuje jak wcześniej mówiłam ze nie bardzo bolesne [emoji33]

Hahah no to super kochana [emoji213][emoji214][emoji847][emoji847][emoji847] no mnie tez od piątku tak od 18 do 7 rano to masakrycznie bolały a miałam już co 7-2 Min później od rozwarcia 3-8 cm poszło w tyle h dopiero.. później to już „bajka” te tylko 25 min od rozwarcia na 10 cm do wyjścia małej.

Akurat sie obudzilam [emoji23]
A mnie brzuch boli i mam napiety, chyba to dwojka skoro nie przestaje [emoji14]

To może nie być tez dwójka tylko pchanie się i napieranie dziecka na kanał rodny i rozwarcie na bank Ci się powiększa. Ja tak miałam od nocy w piątek do soboty rano do 8 :)

Może spróbuj pomiędzy skurczami troche pospac?

@Karokao no to się ładnie rozkreciło

A ja nie śpie bo mnie skurcze obudziły :/ pokręcę się troche na pilce i sprobuje spac dalej.. Przy każdym ruchu w lóżku niefajnie boli a raczej kłuje w pipce (szyjka czy gdzies te okolice). Brzuch mi wczoraj opadł dosyć mocno i mały pewnie tam ciśnie główka..

Między takimi skurczami już regularnymi nie ma co spać tylko jechać do szpitala jak najprędzej, bo do pęknięcia wód płodowych na raz już blisko skoro macica ma taka aktywność i tak się rozciąga i kurczy to na bank już bliskooo

To mi się gadzizna na karmienie obudziła :) i nałóg już bo zaglądam na forum [emoji23]

Ja tez tu zaglądam co pare h hahah a mała dziś pospala od 1:30 do 6 i nie narobiła przez noc nic w pampersa i głodna nie była, ale teraz niedawno zjadła i siusiu przebrał tatuś i śpi dalej, ja pospalam tez z 4 h także ekstra i może dospie teraz 2 skoro ona śpi
IMG_0832.JPG

Załączniki

• IMG_0832.JPG
    IMG_0832.JPG
    617,6 KB · Wyświetleń: 363
reklama
Do góry