reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny powiedzcie proszę czy któraś z Was miała bądź ma w tej czy poprzedniej ciąży krwiaka?
Ja mam biorę luteine.
I zastanawia mnie co dalej?? Co jeśli się nie wchłonie?
Macie jakieś doświadczenia? :)
Miałam. Też miałam luteinę. Szybko się wchłoną i mam 3,5 latka w domu :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Dobry,

Ja od rana jak na szpilkach siedzę przed wizytą. A tu jeszcze ponad 4h(jeśli nie będzie opóźnienia).

Pocieszam się ze dziś i później kolo 9 lutego usg genetyczne i jeśli będzie ok to już względny spokój.

@Mamadrugiraz - napisze od razu!

@Prymulkax jesli zglosisz skarge na tego lekarza to postapisz bardzo dobrze bo zachowal sie skrajnie nieetycznie odmawiajac Ci informacji o czekajacym Cie zabiegu. Zrozumiem tez jesli za kilka dni nie bedziesz chciala do tego wracac i odpuscisz dla swojego spokoju bo to co Cie spotkalo to ogrom zla. Zycze Wam szybkiego znalezienia zrodla Waszych problemow i skutecznego rozwiazania. Bede czekac na wiesci od Ciebie!

Powodzenia na wizytach dzisiaj! :*

Dobry,

Ja od rana jak na szpilkach siedzę przed wizytą. A tu jeszcze ponad 4h(jeśli nie będzie opóźnienia).

Pocieszam się ze dziś i później kolo 9 lutego usg genetyczne i jeśli będzie ok to już względny spokój.
Bedzie dobrze i juz niedlugo sie nie bedziesz martwic o swojego Szkraba a ten spokoj jest nam naprawde potrzebny bo szkoda sie denerwowac a wiem to po sobie bo tez wczoraj przed genetycznymi nie moglam sobie miejsca znaleźć :)

reklama
Uuuu trzymam kciuki!

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ciezko to widze bo dentysty bardzo nie lubie ale wczoraj jak bylam u ginekologa i mowilam ze kiedys mi nie chciała dac znieczulenia jak jej powiedzialam o ciazy to powiedzial jak dalej mi nie bedzie chciala dac to mam do niego osobicie zadzwonic i on sobie z nia na ten temat porozmawia :p

Do góry