reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Czyli jednak tak jak mówilyśmy że niepotrzebne [emoji16][emoji16] przy drugim będziesz wiedzieć [emoji16]
Ja mało miałam rzeczy a i tak ostatnio wyrzuciłam jakieś kocyki itp bo zbędne [emoji39][emoji39]
Ja to chyba nie założę w ogóle tych bluz, body z długim rękawkiem wszystkich. A body z kótkim mi zabrakło, mama mi dokupiła 2 sztuki [emoji16] przez te upały [emoji16]

reklama
A my dziś po pierwszym spacerku
IMG_1187.JPG
IMG_1185.JPG
IMG_1181.JPG

Załączniki

• IMG_1187.JPG
    IMG_1187.JPG
    283,8 KB · Wyświetleń: 399
  • IMG_1185.JPG
    IMG_1185.JPG
    323,9 KB · Wyświetleń: 403
  • IMG_1181.JPG
    IMG_1181.JPG
    301,2 KB · Wyświetleń: 400
No i gwiazda mała już w szpitalu przed wyjściem miała sesje i wyładowała w gazecie regionalnej z innymi bobasami z całego regionu urodzonymi w sierpniu ;)

IMG_1192.JPG
IMG_1190.JPG

A ranking śmiesznie, bo wygrywa dziecko najdłuższe i najcięższe [emoji3][emoji3][emoji3]

Załączniki

• IMG_1192.JPG
    IMG_1192.JPG
    370,7 KB · Wyświetleń: 354
  • IMG_1190.JPG
    IMG_1190.JPG
    486,2 KB · Wyświetleń: 353
Mojemu tacie to nie przeszkadza że karmie [emoji23] wprost przeciwnie sam jest bardzo za KP. Zresztą jak Aleks był mały mieszkałam u rodziców no i normalnie karmilam :D
Mnie w ogóle nie razi po oczach karmienia piersią. Nawrt jeśli ta pierś widać [emoji23] sama przecież też mam cycki i karmilam syna a teraz karmie córkę :)
Fakt faktem ja bym nie wywaliła cyca ostentacyjnie, w większości galerii są pokoje dla mam z dziećmi. Poza tym oprócz spacerów i osiedlowych sklepów (a przed wyjściem karmie dziecko) nie chodzę nigdzie więcej i wracam do domu na porę karmienia :)
Mojemu tacie też absolutnie to nie przeszkadza, a wręcz jest za [emoji16] Ja mówię, że dla mnie to było wcześniej nie do pomyślenia [emoji16]

Już się trochę odstęp między skurczami skraca bo teraz jest między 10 a 15 minut. To chyba dobrze ?:( bo ja tego nie ogarniam. Skacze na piłce i mam nadzieję że coś się bardziej rozwinie. Czekam też aż mąż napali w piecu i wezmę sobie ciepły prysznic. Wtedy skurcze powinny się nasilic czy jak co jest?
Jeślu po ciepłym prysznicu skurcze ustąpią, to znaczy że to były tylko przepowiadające. Jeśli nie ustąpią to znaczy, że to to [emoji16]

reklama
Do góry