reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie daję glukozy. Kurcze dziwne, że Twoja mała nie śpi tyle godzin... pytałaś o to swoją położną?
Tak. Zdarza się to rzadko bo trzy razy tak było. No ale jednak było .. położna powiedziała , żeby dać wtedy mm żeby dziecko zjadło i odpoczęło. Pierwszy raz 13 godzin i drugi raz 9 godzin nie dałam, męczyłam się na cycku , dzisiaj jak nie spała od 6 to o 13 jej dałam. I tak nie usnęła , dopiero na dworze .. wstała po dwóch godzinach i wcina cycka już z pół godziny :p

reklama
Ja przy Marcie się nie przełamałam. Wolałam, żeby mnie nikt nie oglądał. Karmiłam w samochodzie, i w przebieralni w sklepie, ale na ławce w Parku nie. Nie chodzi tu o dziecko i jego jedzenie, tylko nie chciałam wystawiać swojej piersi.

Ale pierś można zasłonić nawet teraz robią takie fajne zasłonki zawieszane na szyję mamy ,dziecko i pierś są schowane a mama widzi od góry bąbelka :)

reklama
Dziwne trochę że położne tak mowia bo kiedyś się wiele rzeczy robiło a teraz wiemy że tak się nie powinno. Wodę jeszcze tak ale przy mm ale glukozę?!
W szpitalu takiej dziewczynce też podawały , bo płakała az gardło zdzierała , wisiala na cycku cały dzień i ciągle głodna. Ja w sumie nawet nie wiem jak się robi ta glukoze bo wsypywalam na czubek łyżeczki, czyli szczyptę. I dużo wody. Jak próbowałam to nic nie czuć żeby było wsypane. A w glukozie chyba chodzi o to żeby było słodko tak ?

Do góry