reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Przeczytałem dziś o tym że karmienie piersią może działać jak antykoncepcja pod kilkoma warunkami. Mam pytanie czy stosowana któraś z was ta metodę?

Załączniki

• 1533737809977-1578171281.jpg
    1533737809977-1578171281.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 67
Nieeeee!!!! Nie róbcie mi tego!! Za mną gołąbki chodzą już chyba z miesiąc i wszyscy na forum piszą o gołąbkach ;( chyba zaraz wpadnę w depresję albo zamiast na grilla do Teściowej to pojadę szukać gołąbków w mieście :p

Przyjeżdżaj na gołąbki ;) ja stałam tyle czasu przy nich, a mój mąż rozwinął i zjadł farsz ze środka, powiedział, że on kapusty nie lubi :p ehh siedem światów z tymi facetami ;)

Ja też długo nie zapomnę porodu. I z resztą cały ten czas... 9 miesięcy ciąży, ból porodowy, a teraz jeszcze problem z tą raną krocza. To wcale nie zachęca żeby jeszcze kiedyś to przechodzić.
Aczkolwiek na drugi dzień mówiłam, że Filip będzie jedynakiem, a od tamtej pory już kilka razy powiedziałam coś w stylu "jak kiedyś będzie drugie dziecko to..." [emoji23] Także sama nie wiem [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja też rzeczy nie wydaje , nie sprzedaje. Bo będzie "na drugie" , którego ponoc nie planujemy :D

Ja też rzeczy nie wydaje , nie sprzedaje. Bo będzie "na drugie" , którego ponoc nie planujemy :D
Ja tak zostawiłam po synu i teraz mimo że córka to dużo się przydało z najmniejszych rozmiarów bo miałam uniwersalne ciuszki :) a jak kupowałam to typowo dziewczęce jeszcze [emoji23] typowo chłopiec h po Aleksie też sporo. Więc na trzecie niezależnie od płci od groma ciuszków będzie [emoji23]

reklama
Do góry