reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Przeczytałem dziś o tym że karmienie piersią może działać jak antykoncepcja pod kilkoma warunkami. Mam pytanie czy stosowana któraś z was ta metodę?

Załączniki

• 1533737809977-1578171281.jpg
    1533737809977-1578171281.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 65
Nieeeee!!!! Nie róbcie mi tego!! Za mną gołąbki chodzą już chyba z miesiąc i wszyscy na forum piszą o gołąbkach ;( chyba zaraz wpadnę w depresję albo zamiast na grilla do Teściowej to pojadę szukać gołąbków w mieście :p

Przyjeżdżaj na gołąbki ;) ja stałam tyle czasu przy nich, a mój mąż rozwinął i zjadł farsz ze środka, powiedział, że on kapusty nie lubi :p ehh siedem światów z tymi facetami ;)

Ja też długo nie zapomnę porodu. I z resztą cały ten czas... 9 miesięcy ciąży, ból porodowy, a teraz jeszcze problem z tą raną krocza. To wcale nie zachęca żeby jeszcze kiedyś to przechodzić.
Aczkolwiek na drugi dzień mówiłam, że Filip będzie jedynakiem, a od tamtej pory już kilka razy powiedziałam coś w stylu "jak kiedyś będzie drugie dziecko to..." [emoji23] Także sama nie wiem [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja też rzeczy nie wydaje , nie sprzedaje. Bo będzie "na drugie" , którego ponoc nie planujemy :D

Ja też rzeczy nie wydaje , nie sprzedaje. Bo będzie "na drugie" , którego ponoc nie planujemy :D
Ja tak zostawiłam po synu i teraz mimo że córka to dużo się przydało z najmniejszych rozmiarów bo miałam uniwersalne ciuszki :) a jak kupowałam to typowo dziewczęce jeszcze [emoji23] typowo chłopiec h po Aleksie też sporo. Więc na trzecie niezależnie od płci od groma ciuszków będzie [emoji23]

reklama
Do góry