E
Ewka34
Gość
OkiPrzy KP nie ma potrzeby :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OkiPrzy KP nie ma potrzeby :*
Mam ochotę przybic ci piątkę po kazdym wpisie.Mam to samo! Tez termin na dzisiaj i jakbym mi ktoś napisał miesiąc temu ze dotrzymam przy skracającej sie szyjce to bym wyśmiała [emoji3] młoda siedzi jak w bunkrze, nic ja nie rusza [emoji25]
My mamy prawie 700 do granicy w Zgorzelcu, ale Twój wyglada na to, ze jest zupełnie gdzie indziejTo mój jest 600 km od granicy. Masakra ..
Hejka, u mnie od wczoraj czop z nitkami krwi, w nocy nie mogłam spac od 2 już.. usnelam chyba koło 6 na godzinę, ciagle mnie mdlilo i chciało mi sie 2ke, skurczy brak :/ mam dzisiaj taki skwaszony humor ze szok :/ jestem już zmęczona, zazdroszczę osoba które bierze z zaskoczenia [emoji25]
Powodzenia na wizycie.Właśnie jestem w drodze na wizytę. Pierwszy raz od 2,5 tyg mam masakryczny humor, czy to jakiś znak? Od rana zmagań się z tym,że- przepraszam za bezpośredniosc w opisie- noe moge zrobic kupy!!! Nogi mi paralizuje!!! Wzielam konska dawke lactulozy i tylko baki ze sluzem;(;(;( jade na wuzyte i juz sie boje zeby nie zalatwic sie na samolocie;(;(;( mam ochote sie pochlastac....
My tak wypoczywamy [emoji173]️
Nie mogę się napatrzec jaka ona malutka [emoji33]
Ale już nadrabia ciałka [emoji7]Zobacz załącznik 885936
Raczej żadne znaki na niebie na to nie wskazująJak dla mnie to możesz nawet dziś
A ta lactulose przepilas dużą ilością wody ?Właśnie jestem w drodze na wizytę. Pierwszy raz od 2,5 tyg mam masakryczny humor, czy to jakiś znak? Od rana zmagań się z tym,że- przepraszam za bezpośredniosc w opisie- noe moge zrobic kupy!!! Nogi mi paralizuje!!! Wzielam konska dawke lactulozy i tylko baki ze sluzem;(;(;( jade na wuzyte i juz sie boje zeby nie zalatwic sie na samolocie;(;(;( mam ochote sie pochlastac....
Witam się w dniu mojego terminu ale los jest przewrotny. Gdyby ktoś mi powiedział że się dokulam do takiego momentu to bym nie uwierzyła
Na początku leci Ci widnisty pokarm :* dlatego dzieciaki częściej upominaja się o cyca przy upałach żeby zaspokoić pragnienie :* potem dopiero 'tłusty'męczące to jest tym bardziej w nocy, ale my matki damy radę ze wszystkim