GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
To sciagnij jeszcze swoimi mocami troche chlodku do Wroclawia i moge rodzicHaha, tak jakoś [emoji23] to za 8dni masz termin, o co Ci chodzi [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To sciagnij jeszcze swoimi mocami troche chlodku do Wroclawia i moge rodzicHaha, tak jakoś [emoji23] to za 8dni masz termin, o co Ci chodzi [emoji23]
Cały Bartek!Córcie to Ty masz piękna, w ogóle dzieciaczki udane mega a ja np jak byłam mała to wyglądałam tak o jakoś 2-3 miesiące Zobacz załącznik 885953Zobacz załącznik 885954
A tutaj teraz nasza Kornelia w 5 dniu życia Zobacz załącznik 885955Zobacz załącznik 885956
I wydaje mi się, ze jest bardzo podobna do mnie z wtedy. Nawet moja mama to napisała. A znowu do Bartka jest mega podobna do jego twarzy z teraz jak on jest dorosły hahah, dziwne to jest.
Już bliżej jak dalej No i tak jak dziewczyny piszą do 13.08 jeszcze trochę czasu zostało, więc może akurat coś się wcześniej rozkręci Będę trzymała kciuki :*
Super, że masz już Synka przy sobie i super, że jest taki grzeczniutki <3 Obyście jutro wyszli do domu
Ależ słodki uśmiech na tym drugim zdjęciu No taka śliczniutka księżniczka <3
A mnie się wydaje, że za chwilę i Ty będziesz tuliła Córeczkę Te częste wizyty w toalecie może oczyszczają organizm
Mi się wydaje, że od niedzieli czop mi odchodzi, ale nie jestem pewna, bo wyleciał mi taki jakby glutowaty pasek śluzu bialo-żółty i w poniedziałek i wczoraj też. Tylko nie wiem czy to czop czy to taki śluz i chyba brzuch mi się zaczął obniżać. Ale nie wiem czy już sobie nie wmawiam, bo brzuch mi się opiera na udach jak siedzę na kibelku albo na krześle i nie wiem czy wcześniej też tak było czy niei niby w lusterku nie widzę różnicy, a czuje że jest niżej i jak patrze od góry to też chyba wydaje mi się, że jest niżej
Byłam dziś na krwi, po 16 ide po wyniki. U nas na dziś zapowiadają 29 stopni, a odczuwalna ma być 34... Chyba zemrę w ten skwar! Czekam już na ochłodzenie, w weekend ma być poniżej 30, a od poniedziałku po 25, więc super pogoda
I apka dziś mówi, że 2 tygodnie do wielkiego finału
Hyhyhy skad ja to znam ja glukozy nie podaje ale wode przegotowana bede,chyba ze nie bedzie pilaDajecie dzieciom glukozę ? Ja kupiłam i zastanawiam się nad podawaniem od czasu do czasu bo nie wyrabiam. Będę musiała doczepić sobie z dwa cycki albo kupić krowę i postawić przy łóżeczku ..
Mała tyle je, że już nie mam siły. Czasem śpi trzy godziny, ale to rzadkość. Budzi się co godzinę, co dwie , je i idzie spać po nie długim czasie. Ale ostatnio nie spała 12 godzin, później 9 godzin a dzisiaj w nocy jak jej dałam mm 100ml zjadła i spala tylko 2 godziny, wstała , zjadła mojego 100 , wstała znowu po dwóch godzinach czyli o 6:00 i nie śpi do teraz, tylko cycek i butelka z moim mlekiem, albo nie chce już jeść i marudzi, płacze, a zaraz znowu jeść .. i nie je 5minut, żeby tylko się napić, tylko doj z pół godziny
W końcu wróciły na palca [emoji173]️ na styk, ale byłam w stanie założyć i zdjąć [emoji23]Zobacz załącznik 885931
No chyba do taty podobna [emoji39] macie klimatyzacje w mieszkaniu ? [emoji39] Pytam bo Kornelka ubrana dość ciepło [emoji39]Córcie to Ty masz piękna, w ogóle dzieciaczki udane mega a ja np jak byłam mała to wyglądałam tak o jakoś 2-3 miesiące Zobacz załącznik 885953Zobacz załącznik 885954
A tutaj teraz nasza Kornelia w 5 dniu życia Zobacz załącznik 885955Zobacz załącznik 885956
I wydaje mi się, ze jest bardzo podobna do mnie z wtedy. Nawet moja mama to napisała. A znowu do Bartka jest mega podobna do jego twarzy z teraz jak on jest dorosły hahah, dziwne to jest.
To swoją drogą. Może być i tak. Aleks całymi dniami był na cycu. A mała rzadko kiedy dopimina się o tulasy. Mogłaby non stop spać w leżaczku. Ale jak już ją położę na sobie to odlot dziecko ma od razu. Słyszy bicie serca. A jakby nie patrzeć my mówimy że ma jeszcze tryb 'brzuszkowy', jeszcze powinna być w brzuchu.Albo po prostu potrzebuje twojej bliskości. Podobno tak jest na początku[emoji4] Dajcie sobie trochę czasu[emoji16]
Mój też tak miał na początku a teraz powoli kończy tryb brzuszkowy , widać to po nim [emoji39]To swoją drogą. Może być i tak. Aleks całymi dniami był na cycu. A mała rzadko kiedy dopimina się o tulasy. Mogłaby non stop spać w leżaczku. Ale jak już ją położę na sobie to odlot dziecko ma od razu. Słyszy bicie serca. A jakby nie patrzeć my mówimy że ma jeszcze tryb 'brzuszkowy', jeszcze powinna być w brzuchu.
Przy KP nie ma potrzeby :*Hyhyhy skad ja to znam ja glukozy nie podaje ale wode przegotowana bede,chyba ze nie bedzie pila
A mozs to nie chęć zrobienia dwojeczki a juz skurcze ? Ciekawe co wykaże badanie - daj znać , bo to moze nie to co myslisz