miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
O to super bo ja dziś na 12:20 mam wizytę
Powodzenia [emoji1376][emoji110][emoji110][emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to super bo ja dziś na 12:20 mam wizytę
No czaje, ale jakoś do mnie nie dociera to że nagle mogłoby coś zacząć się dziać [emoji23] Tak czytam, że dziewczyny mają jakieś dolegliwości zapowiadajace i ja się też na to nastawiam, a może być właśnie tak jak było u Ciebie [emoji6] i tylko jak czuje ze ciężko mi zlapac oddech to mysle o Tobie i o tym ze u Ciebie to byla zapowiedź zbliżającego się poroduWiesz mi chodziło o to że nic się nie dzieje a tu nagle bach zaczynamy rodzic [emoji23] ja w tej ciąży przepowiadajacych skurczy miałam kilka tylko [emoji23] a jak się zaczęły to już regularne na akcje porodówa [emoji23]
Jakim zlym człowiekiem musiałam być w poprzednim życiu .. jak się coś zaczyna układać to znowu spadam na ziemię.
Mama chodzi na kontrolę co pół roku bo na jakąś narośl na nerce, póki co , jest wporzadku. Teraz dzwoni zapłakana, że była u ginekologa i ma raka jajnika. Jestem załamana. Nie wyobrażam sobie, że mogło by się jej coś stać .... Siedzę i ryczę ....
Psikaj często octaniseptem. I patyczkiem do ucha lub gazikiem dookoła zbieraj ten bród, czy ropę. Nie wiem co tam jest. Takie zollte. Po dwóch dniach od takiego czyszczenia odpadł. Położna mi pokazała jakU mojej jeszcze jest.. i dzis krewka tam byla
To trzymam kciuki za sprawna akcjePo badaniu myśle ze bardziej byłby to sluz taki zabarwiony a tutaj taki ciągnący sie galaretowaty zabarwiony i z nitkami krwi, bardziej jak czop [emoji3] plecy to mnie tak nawalaja ze już nie wiem czy plecy czy tyłek czy brzuch czy nogi czy co[emoji23]
Haha, zapewne tak było [emoji23]Klaudia, nie tłumacz się młoda mama ma prawo do drobnej pomyłki Alicja pewnie chapsnela sutek za mocno i z bólu Ci kule magiczną zamglilo
Wierzę że twoja mama jest na tyle odpowiedzialna osoba że nie zaniedba leczenia i zrobi co trzeba i co lekarz będzie oczekiwał. Skoro jak mówisz zawsze była pod kontrolą to jest to najpewniej wczesne stadium więc przy współpracy jej i dobrego lekarza pewnie jest to do wyleczenia.
Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki.
Nie powiedzieli i tez zapomniałam zapytac ale zadzwonię jak coś do szpitala tam na oddzial. Jak narazie przemywam się często, czasami po toalecie tez podcieram sama chłodna woda tam i papierem, zmieniam często podpaski i od dziś 3 x dziennie robię płukanie delikatne tym tantum rosa irigatorem i jest już lepiej