reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@Bajunia moje gratulacje :) Szybko się to rozkręciło u Ciebie :) A Piotruś duży chłopiec :) Buziaki dla Was, niech Synuś zdrowo rośnie :*

Kochana!! U mnie się nic nie dzieje, więc sama nie zostaniesz :D U mnie termin na 23 sierpnia, ale nie nastawiam się na poród w / lub tym bardziej przed terminem [emoji14] Ja może powinnam się przenieść na forum wrześniowych mamusiek :-D

Kochana, nie płacz bo musisz być teraz silna dla siebie, Mamy i dla Alicji. Lekarze często "straszą" pacjentów, żeby ich zachęcić do działania i żeby sobie nie odpuszczali tematu. Moja Mama miała późno zdiagnozowanego raka szyjki macicy i jakby to nie zabrzmiało żyje i ma się bardzo dobrze :D Konkretna diagnoza, odpowiednie leczenie i będzie dobrze :) Bądź dobrej myśli i wspieraj Mamę - na pewno teraz tego potrzebuje. A Alicja niech będzie motywacją dla Ciebie i dla Babci :* Trzymam za Was kciuki :*
Też myślałam długo że się nic wcześniej nie zacznie. Żyłam aktywnie bo nic się nie działo. I co? I mam wczesniaka [emoji23]

Też myślałam długo że się nic wcześniej nie zacznie. Żyłam aktywnie bo nic się nie działo. I co? I mam wczesniaka [emoji23]
U mnie w czwartek już 38 tydzień, więc wcześniaczka nie będzie :p A tak straszyli w szpitalu w czerwcu, żebym się oszczędzała bo Mikołaj chętny do szybszego wyjścia i co? Póki co nic. Ale ja się nie nastawiam i wiem, że Młody wyjdzie w najlepszym dla siebie czasie :)

U mnie w czwartek już 38 tydzień, więc wcześniaczka nie będzie [emoji14] A tak straszyli w szpitalu w czerwcu, żebym się oszczędzała bo Mikołaj chętny do szybszego wyjścia i co? Póki co nic. Ale ja się nie nastawiam i wiem, że Młody wyjdzie w najlepszym dla siebie czasie :)
Wiesz mi chodziło o to że nic się nie dzieje a tu nagle bach zaczynamy rodzic [emoji23] ja w tej ciąży przepowiadajacych skurczy miałam kilka tylko [emoji23] a jak się zaczęły to już regularne na akcje porodówa [emoji23]

A nie powiedzieli ci czy sa rozpuszczalne szwy czy zwykle? Ja mam rozpuszczalne ;) myje preparatem z kora debu i psikam octeniseptem ;)

Nie powiedzieli i tez zapomniałam zapytac :( ale zadzwonię jak coś do szpitala tam na oddzial. Jak narazie przemywam się często, czasami po toalecie tez podcieram sama chłodna woda tam i papierem, zmieniam często podpaski i od dziś 3 x dziennie robię płukanie delikatne tym tantum rosa irigatorem i jest już lepiej :)

reklama
@klaudiaa975 bardzo mi przykro z powodu Mamy. Tak jak piszą Dziewczyny trzeba mieć nadzieję,że zostało to wykryte we wczesnym stadium i działać działać i jeszcze raz działać!!! Będzie dobrze! Czasem los zsyla na nas różne wydarzenia,żeby dostrzec co innego... trzymam kciuki,żeby się poukladalo wszystko :-*
Podobno to nie wczesne stadium. Już rozwiniety rak. Jeszcze trochę i było by za późno.. ale co ja wam będę chumor psuła takimi sprawami. Nawet nie potrzebnie pisałam.. eh .. :(

Do góry