reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@Bajunia moje gratulacje :) Szybko się to rozkręciło u Ciebie :) A Piotruś duży chłopiec :) Buziaki dla Was, niech Synuś zdrowo rośnie :*

Kochana!! U mnie się nic nie dzieje, więc sama nie zostaniesz :D U mnie termin na 23 sierpnia, ale nie nastawiam się na poród w / lub tym bardziej przed terminem [emoji14] Ja może powinnam się przenieść na forum wrześniowych mamusiek :-D

Kochana, nie płacz bo musisz być teraz silna dla siebie, Mamy i dla Alicji. Lekarze często "straszą" pacjentów, żeby ich zachęcić do działania i żeby sobie nie odpuszczali tematu. Moja Mama miała późno zdiagnozowanego raka szyjki macicy i jakby to nie zabrzmiało żyje i ma się bardzo dobrze :D Konkretna diagnoza, odpowiednie leczenie i będzie dobrze :) Bądź dobrej myśli i wspieraj Mamę - na pewno teraz tego potrzebuje. A Alicja niech będzie motywacją dla Ciebie i dla Babci :* Trzymam za Was kciuki :*
Też myślałam długo że się nic wcześniej nie zacznie. Żyłam aktywnie bo nic się nie działo. I co? I mam wczesniaka [emoji23]

Też myślałam długo że się nic wcześniej nie zacznie. Żyłam aktywnie bo nic się nie działo. I co? I mam wczesniaka [emoji23]
U mnie w czwartek już 38 tydzień, więc wcześniaczka nie będzie :p A tak straszyli w szpitalu w czerwcu, żebym się oszczędzała bo Mikołaj chętny do szybszego wyjścia i co? Póki co nic. Ale ja się nie nastawiam i wiem, że Młody wyjdzie w najlepszym dla siebie czasie :)

U mnie w czwartek już 38 tydzień, więc wcześniaczka nie będzie [emoji14] A tak straszyli w szpitalu w czerwcu, żebym się oszczędzała bo Mikołaj chętny do szybszego wyjścia i co? Póki co nic. Ale ja się nie nastawiam i wiem, że Młody wyjdzie w najlepszym dla siebie czasie :)
Wiesz mi chodziło o to że nic się nie dzieje a tu nagle bach zaczynamy rodzic [emoji23] ja w tej ciąży przepowiadajacych skurczy miałam kilka tylko [emoji23] a jak się zaczęły to już regularne na akcje porodówa [emoji23]

A nie powiedzieli ci czy sa rozpuszczalne szwy czy zwykle? Ja mam rozpuszczalne ;) myje preparatem z kora debu i psikam octeniseptem ;)

Nie powiedzieli i tez zapomniałam zapytac :( ale zadzwonię jak coś do szpitala tam na oddzial. Jak narazie przemywam się często, czasami po toalecie tez podcieram sama chłodna woda tam i papierem, zmieniam często podpaski i od dziś 3 x dziennie robię płukanie delikatne tym tantum rosa irigatorem i jest już lepiej :)

reklama
@klaudiaa975 bardzo mi przykro z powodu Mamy. Tak jak piszą Dziewczyny trzeba mieć nadzieję,że zostało to wykryte we wczesnym stadium i działać działać i jeszcze raz działać!!! Będzie dobrze! Czasem los zsyla na nas różne wydarzenia,żeby dostrzec co innego... trzymam kciuki,żeby się poukladalo wszystko :-*
Podobno to nie wczesne stadium. Już rozwiniety rak. Jeszcze trochę i było by za późno.. ale co ja wam będę chumor psuła takimi sprawami. Nawet nie potrzebnie pisałam.. eh .. :(

Do góry