reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziękuje ślicznie :*

To od jutra będę to robiła + na piersi klade zimny ręcznik na całość i tak spie, bo już zaczal mi się „nawał” pokarmu i są twarde, napuchietd i jeśli któraś mniej karmiona to jest większa także jutro tez od rana wyparzymy części z laktatora elektrycznego i będziemy próbować odciągać trochę pokarmu i może przechowywać tak żeby mieć na 2 karmienia do przodu i zobaczymy jak malutka reaguje na butelkę, bo moje sutki tez nie wytrzymają tak codziennie wiszenia na nich, w nocy jedynie mała dłużej śpi i jest „spokój”.

Wczoraj tez wieczorem jak nie chciała cyca i była przebrana to spróbowaliśmy smoczka i ten najmniejszy jest i tak prawie na cała buzie hah ale nauczyła się go mieć w buźce i cycka ładnie i jest spokojna wtedy :) tak jak Kasia napisała nie chce uczyć smoczkowania, ale wole dać smoczek albo 2 razy dziennie butelka nakarmić i trochę dać odpoczac tym piersiom, bo skoro 3 dni i już mi „umierają” to co będzie za 1-2 tygodnie. Oczywiście sutki tez smaruje żeby dać im odpocząć także może za pare dni będzie lepsze samopoczucie jeśli chodzi o te strefy ciała :)
Im częściej będzie Ci wisieć na piersi tym szybciej sutki się przyzwyczaja. A jak będziesz dawała im odpoczywać to tak szybko się nie przyzwyczaja. I niech łapie Ci z otoczka wtedy mniej boli. Mi czasem jak złapie sama brodawkę to aż mnie skręca z bolu

reklama
Dziewczyny mamy spóźniony prezent na rocznicę ☺
Piotruś urodził się o 2:50 ☺ 55 cm 3550g
Wszystko dobrze. Pojadł cyca i teraz śpi już z pół godziny. Mnie bardzo boli brzuch teraz. Poród masakra. Z córką było 100 razy lepiej. Płakałam i prosiłam o cc. Już więcej dzieci nie planuję☺hehe
Ale słodki jest. Darł się przy kąpaniu tylko. Zassał cyca od razu. A ja nie mam siły. Jestem padnięta..

Gratuluję !!!!! ❤️

Spokojnie, ja też jeszcze siedzę na bombie:) ja po prostu nie wierzę,że jest 7 sierpnia,a ja jeszcze w ciąży...dziś w nocy coś tam się działo i tak jak chciałam, tak pomyślałam,że jeszcze nieeeee, bo zanim ktoś do młodego przyjedzie i w ogole i że wolę w dzień rodzic:D jutro wizyta,więc byłoby idealnie...chociaż gorąco...
Jesteś następna [emoji23] zostałaś Wybrana [emoji23] @Maljan @miloscwczasachpopkultury i @Bajunia posłuchały i ładnie urodziły ':D

Kochana wczesna diagnoza i spokojnie. Mama ma bardzo bardzo bardzo duże szanse na wyzdrowienie :*

Lekarz jej powiedział, że jak nie zacznie czegoś robić w tym kierunku to się znajdzie na innym świecie. Jutro idzie robić badania i w czwartek wizyta . Jak okaże się , że złośliwy to chemioterapia a jak nie złośliwy to wytną wszystko. Już dzisiaj chciał ją położyć do szpitala bo podobno szybko rośnie. To jak zwykle w pracy nie mieli nikogo na zastępstwo mimo , że ma L4...

reklama
Do góry