E
Ewka34
Gość
Mojej sie nie odbija przy kp nie musi ,dlatego ma czkawkiTak też zauważyłam u mojej małej że jak się jej źle odbije to potem czkawke dostaje [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mojej sie nie odbija przy kp nie musi ,dlatego ma czkawkiTak też zauważyłam u mojej małej że jak się jej źle odbije to potem czkawke dostaje [emoji23]
No ja też już 3-5 min. I coraz bardziej boli i brzuch i krzyż. Teściowa już przyszła do Natalki. My się zbieramy do szpitala. Dziewczyny trzymajcie za nas kciuki. Odezwę się chyba już po wszystkim ☺O czyli się zaczyna [emoji7] mi się tak zaczęło jak na izbie wtedy czekałam na transport do innego szpitala na konsultacje kardiologiczne. Jak wróciłam do 'swojego' szpitala to Juz że skurczami dużo bardziej bolesnym co 2-3 minuty
Hormony szaleją , także wiadomo. A w dodatku boli mnie na dole i czuję że już głowa nisko i zgaga dokucza. Ale już niedługoTez plakalam i mialam dolek kilka dni przed porodem :*
No ja też już 3-5 min. I coraz bardziej boli i brzuch i krzyż. Teściowa już przyszła do Natalki. My się zbieramy do szpitala. Dziewczyny trzymajcie za nas kciuki. Odezwę się chyba już po wszystkim ☺
Trzymamy kciuki! Szybkiego i bezbolesnego rozwiązania ;*No ja też już 3-5 min. I coraz bardziej boli i brzuch i krzyż. Teściowa już przyszła do Natalki. My się zbieramy do szpitala. Dziewczyny trzymajcie za nas kciuki. Odezwę się chyba już po wszystkim ☺
Haha to w takim razie ja pewnie przenoszę xD brak sił xDTrzymam kciuki , zebys urodziła jak najszybciej :** podobno przed porodem ustają objawy, zbiera się siły
Powodzenia [emoji8] oby poszlo lekko i szybkoNo ja też już 3-5 min. I coraz bardziej boli i brzuch i krzyż. Teściowa już przyszła do Natalki. My się zbieramy do szpitala. Dziewczyny trzymajcie za nas kciuki. Odezwę się chyba już po wszystkim [emoji5]
No ja też już 3-5 min. I coraz bardziej boli i brzuch i krzyż. Teściowa już przyszła do Natalki. My się zbieramy do szpitala. Dziewczyny trzymajcie za nas kciuki. Odezwę się chyba już po wszystkim ☺
Mojej się odbija. Nie zawsze ale się odbija [emoji23]Mojej sie nie odbija [emoji14] przy kp nie musi ,dlatego ma czkawki
Trzymamy mocno [emoji7][emoji8]No ja też już 3-5 min. I coraz bardziej boli i brzuch i krzyż. Teściowa już przyszła do Natalki. My się zbieramy do szpitala. Dziewczyny trzymajcie za nas kciuki. Odezwę się chyba już po wszystkim [emoji5]