reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny a jak u Was z aktywnością dzieci przed samym porodem. Bo coś mnie zaczyna boleć w dole i w brzuchu i nie wiem czy to mała tak daje czasu czy to skurcze.
A niby tak niedawno rodzilam a już kurczę nie pamiętam jak to mi się zaczynało
Moja mała podczas regularnych skurczy była aktywna

Ja dziś śpię tak bo mamie brakuje starszaka [emoji7] [emoji7] jedno z jednej, a drugie z drugiej strony [emoji7]
Słodkich snów dziewczyny [emoji7]
IMG_20180806_223309.jpg
IMG_20180806_223318.jpg

Załączniki

• IMG_20180806_223309.jpg
    IMG_20180806_223309.jpg
    73,6 KB · Wyświetleń: 469
  • IMG_20180806_223318.jpg
    IMG_20180806_223318.jpg
    62,3 KB · Wyświetleń: 471
reklama
Na twoim miejscu nie jadlabym nic z czosnkiem..zmienia smak mleka i dziecko moze ci nie pic ;)
Super ze juz w domku ;) amala sliczniutka ;)

No już za późno, bo zjadłam 3 małe kawałki, wiec oby tragedii nie było tak jak mówisz. Dziś po powrocie do domku to co godzinę chciała cyca, masakra :D odkąd zaczęło się więcej mleczka i umie już sama chwytać i szukać cyca to ciagle by na cycu leżała :D
Teraz w końcu zasnęła 30 min temu i mam nadzieje ze tak 3 h pospi i da mi pospać tez, bo już padam..

Mam w tej aplikacji tryb „dziecko” i wszystko notuje tzn te karmienie i przebieranie i przynajmniej jakbym zapomniała o której karmiłam albo zmieniałam pieluszkę to wszystko jest :)
Oczywiście karmienia dziś było więcej od rana samego, ale zaczęłam dopiero od południa z aplikacja notować :)

IMG_1124.JPG

No i w końcu zaczęła robić kupki, nie jakoś dużo i często, ale jest progress :)

Załączniki

• IMG_1124.JPG
    IMG_1124.JPG
    116,5 KB · Wyświetleń: 474
Do góry