reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
Mój jedyny sposób, to częste obracanie z boku na bok... Czyli żaden sposób[emoji23][emoji16][emoji16]Dziewczyny, macie jakieś sposoby na ból bioder w nocy? Dwie noce przez ten ból nie mogę spać.
Moja mała podczas regularnych skurczy była aktywnaDziewczyny a jak u Was z aktywnością dzieci przed samym porodem. Bo coś mnie zaczyna boleć w dole i w brzuchu i nie wiem czy to mała tak daje czasu czy to skurcze.
A niby tak niedawno rodzilam a już kurczę nie pamiętam jak to mi się zaczynało
madziula92
No ja też już 3-5 min. I coraz bardziej boli i brzuch i krzyż. Teściowa już przyszła do Natalki. My się zbieramy do szpitala. Dziewczyny trzymajcie za nas kciuki. Odezwę się chyba już po wszystkim ☺
Powodzenia :*
No ja też się kręcę z boku na bok na chwilę jest dobrze ale za kilka min boli a z dużym brzuchem teraz obrócić się z boku na boku to wyzwanieMój jedyny sposób, to częste obracanie z boku na bok... Czyli żaden sposób[emoji23][emoji16][emoji16]
Anulaa88
Masz swoje dwa szczęścia obok siebie [emoji7]Ja dziś śpię tak bo mamie brakuje starszaka [emoji7] [emoji7] jedno z jednej, a drugie z drugiej strony [emoji7]
Słodkich snów dziewczyny [emoji7]Zobacz załącznik 885575Zobacz załącznik 885576
miloscwczasachpopkultury
No mnie boli coraz bardziej. Skurcze tak co 5-6 min. Dramatu nie ma żebym krzyczała czy coś. Ale odkąd wróciliśmy do domu to już dwa razy byłam na 2 w wc.
No to już tuż tuż [emoji847]
reklama
miloscwczasachpopkultury
Na twoim miejscu nie jadlabym nic z czosnkiem..zmienia smak mleka i dziecko moze ci nie pic
Super ze juz w domku amala sliczniutka
No już za późno, bo zjadłam 3 małe kawałki, wiec oby tragedii nie było tak jak mówisz. Dziś po powrocie do domku to co godzinę chciała cyca, masakra odkąd zaczęło się więcej mleczka i umie już sama chwytać i szukać cyca to ciagle by na cycu leżała
Teraz w końcu zasnęła 30 min temu i mam nadzieje ze tak 3 h pospi i da mi pospać tez, bo już padam..
Mam w tej aplikacji tryb „dziecko” i wszystko notuje tzn te karmienie i przebieranie i przynajmniej jakbym zapomniała o której karmiłam albo zmieniałam pieluszkę to wszystko jest
Oczywiście karmienia dziś było więcej od rana samego, ale zaczęłam dopiero od południa z aplikacja notować
No i w końcu zaczęła robić kupki, nie jakoś dużo i często, ale jest progress
Załączniki