reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny a jak u Was z aktywnością dzieci przed samym porodem. Bo coś mnie zaczyna boleć w dole i w brzuchu i nie wiem czy to mała tak daje czasu czy to skurcze.
A niby tak niedawno rodzilam a już kurczę nie pamiętam jak to mi się zaczynało
Moja mała podczas regularnych skurczy była aktywna

Ja dziś śpię tak bo mamie brakuje starszaka [emoji7] [emoji7] jedno z jednej, a drugie z drugiej strony [emoji7]
Słodkich snów dziewczyny [emoji7]
IMG_20180806_223309.jpg
IMG_20180806_223318.jpg

Załączniki

• IMG_20180806_223309.jpg
    IMG_20180806_223309.jpg
    73,6 KB · Wyświetleń: 473
  • IMG_20180806_223318.jpg
    IMG_20180806_223318.jpg
    62,3 KB · Wyświetleń: 475
reklama
Na twoim miejscu nie jadlabym nic z czosnkiem..zmienia smak mleka i dziecko moze ci nie pic ;)
Super ze juz w domku ;) amala sliczniutka ;)

No już za późno, bo zjadłam 3 małe kawałki, wiec oby tragedii nie było tak jak mówisz. Dziś po powrocie do domku to co godzinę chciała cyca, masakra :D odkąd zaczęło się więcej mleczka i umie już sama chwytać i szukać cyca to ciagle by na cycu leżała :D
Teraz w końcu zasnęła 30 min temu i mam nadzieje ze tak 3 h pospi i da mi pospać tez, bo już padam..

Mam w tej aplikacji tryb „dziecko” i wszystko notuje tzn te karmienie i przebieranie i przynajmniej jakbym zapomniała o której karmiłam albo zmieniałam pieluszkę to wszystko jest :)
Oczywiście karmienia dziś było więcej od rana samego, ale zaczęłam dopiero od południa z aplikacja notować :)

IMG_1124.JPG

No i w końcu zaczęła robić kupki, nie jakoś dużo i często, ale jest progress :)

Załączniki

• IMG_1124.JPG
    IMG_1124.JPG
    116,5 KB · Wyświetleń: 478
Do góry