reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To poród się zbliża dużymi krokami :) a na kiedy masz termin? Planujesz rodzić sn? Powodzenia ;)
Zaczęłam mierzyć sobie skurcze i wychodzi na razie co 6 min. Brzuch się wtedy mocno napina i ciągnie w dół w kroku. Ale żeby to mnie tak bardzo bolało to nie powiem. Już nie pamiętam kiedy zaczęło z córką boleć tak konkretnie.
Termin mam na 17.08. Sn

reklama
IMG_1110.JPG
IMG_1111.JPG
IMG_1119.JPG

Załączniki

• IMG_1110.JPG
    IMG_1110.JPG
    156,5 KB · Wyświetleń: 465
  • IMG_1111.JPG
    IMG_1111.JPG
    156 KB · Wyświetleń: 467
  • IMG_1119.JPG
    IMG_1119.JPG
    304,4 KB · Wyświetleń: 460
Zaczęłam mierzyć sobie skurcze i wychodzi na razie co 6 min. Brzuch się wtedy mocno napina i ciągnie w dół w kroku. Ale żeby to mnie tak bardzo bolało to nie powiem. Już nie pamiętam kiedy zaczęło z córką boleć tak konkretnie.
Termin mam na 17.08. Sn

Mnie tez zaczęło niby średnio bolec w czwartek ten co był, były nieregularne ale były przez 4 h i pojechałam do szpitala. 2 dni później urodizlam :)

Trzymam z calej sily kciuki. Czy przed wizytą spodziewalas się takich informacji? Ja mam wizytę jutro i jestem ciekawa co mi powie. Jestem dwa dni po terminie.
Myślałam że powie , że nic się nie dzieje tam na dole. Zaskoczył mnie. Ale boli mnie dzisiaj brzuch bardziej i w kroku. Ale mówił że jak mnie badał tydz temu w szpitalu a teraz to wtedy twardo i zamknięto a teraz jak mu się tylko rozłożyłam na fotelu to spojrzał i od razu mówi że już rozpulchniona jest.

Dopiero w piątek będzie położna. Myślałam , że można mieć słaby pokarm. Nigdy tyle nie siedziala na piersi. Czasem zjadła z jednego, z drugiego i znowu jej dałam z pierwszego. Ale dzisiaj to pół godziny jeden i zmiana i tak w kółko.
A może ssie nieefektywnie? W sensie że ssie a nie je?

Na drugi dzień od porodu mam taki apetyt :) cały czas bym coś jadła mimo że goraco to mam apetyt :) mnie tak tydzień przez tydzień od porodu bolał kręgosłup barki ..wszystko jakbym była po siłowni i to bardzo ale przeszlo już .
Pampersy 2 już z tydzień uzywamy bo skończyły mi się 1 a miałam już 2 to takie już zakładałam i teraz takie będę kupować . Dużej różnicy nie ma jak przylozylam 1 i 2 do siebie . W Biedronce te zielone 144 szt były akurat ostatnia paczkę mąż kupił :)
Taka różnica jest między 0, a 1 :)
Więc zanim my dojdziemy do 2 to ohoho.
PicsArt_08-02-10.46.48.jpg

Załączniki

• PicsArt_08-02-10.46.48.jpg
    PicsArt_08-02-10.46.48.jpg
    119,4 KB · Wyświetleń: 472
reklama
Do góry