reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To poród się zbliża dużymi krokami :) a na kiedy masz termin? Planujesz rodzić sn? Powodzenia ;)
Zaczęłam mierzyć sobie skurcze i wychodzi na razie co 6 min. Brzuch się wtedy mocno napina i ciągnie w dół w kroku. Ale żeby to mnie tak bardzo bolało to nie powiem. Już nie pamiętam kiedy zaczęło z córką boleć tak konkretnie.
Termin mam na 17.08. Sn

reklama
IMG_1110.JPG
IMG_1111.JPG
IMG_1119.JPG

Załączniki

• IMG_1110.JPG
    IMG_1110.JPG
    156,5 KB · Wyświetleń: 461
  • IMG_1111.JPG
    IMG_1111.JPG
    156 KB · Wyświetleń: 462
  • IMG_1119.JPG
    IMG_1119.JPG
    304,4 KB · Wyświetleń: 456
Zaczęłam mierzyć sobie skurcze i wychodzi na razie co 6 min. Brzuch się wtedy mocno napina i ciągnie w dół w kroku. Ale żeby to mnie tak bardzo bolało to nie powiem. Już nie pamiętam kiedy zaczęło z córką boleć tak konkretnie.
Termin mam na 17.08. Sn

Mnie tez zaczęło niby średnio bolec w czwartek ten co był, były nieregularne ale były przez 4 h i pojechałam do szpitala. 2 dni później urodizlam :)

Trzymam z calej sily kciuki. Czy przed wizytą spodziewalas się takich informacji? Ja mam wizytę jutro i jestem ciekawa co mi powie. Jestem dwa dni po terminie.
Myślałam że powie , że nic się nie dzieje tam na dole. Zaskoczył mnie. Ale boli mnie dzisiaj brzuch bardziej i w kroku. Ale mówił że jak mnie badał tydz temu w szpitalu a teraz to wtedy twardo i zamknięto a teraz jak mu się tylko rozłożyłam na fotelu to spojrzał i od razu mówi że już rozpulchniona jest.

Dopiero w piątek będzie położna. Myślałam , że można mieć słaby pokarm. Nigdy tyle nie siedziala na piersi. Czasem zjadła z jednego, z drugiego i znowu jej dałam z pierwszego. Ale dzisiaj to pół godziny jeden i zmiana i tak w kółko.
A może ssie nieefektywnie? W sensie że ssie a nie je?

Na drugi dzień od porodu mam taki apetyt :) cały czas bym coś jadła mimo że goraco to mam apetyt :) mnie tak tydzień przez tydzień od porodu bolał kręgosłup barki ..wszystko jakbym była po siłowni i to bardzo ale przeszlo już .
Pampersy 2 już z tydzień uzywamy bo skończyły mi się 1 a miałam już 2 to takie już zakładałam i teraz takie będę kupować . Dużej różnicy nie ma jak przylozylam 1 i 2 do siebie . W Biedronce te zielone 144 szt były akurat ostatnia paczkę mąż kupił :)
Taka różnica jest między 0, a 1 :)
Więc zanim my dojdziemy do 2 to ohoho.
PicsArt_08-02-10.46.48.jpg

Załączniki

• PicsArt_08-02-10.46.48.jpg
    PicsArt_08-02-10.46.48.jpg
    119,4 KB · Wyświetleń: 468
reklama
Do góry