miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Jagna 3740g 54 cm. 5.08 dwa dni po terminie SN.Powodzenia dziewczyny
Cudowna [emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jagna 3740g 54 cm. 5.08 dwa dni po terminie SN.Powodzenia dziewczyny
U nas nie był podawany.Dziewczyny ktore już urodziły czy któryś dzidzius musial zostać dluzej w szpitalu aby dostać antybiotyk ???
Nie mam pojęcia , tak szczerze. Miałam kroplówkę , coś podawali też po porodzie ale nie wiem coJa jak miałam seledynowe wody to podczas porodu podali mi antybiotyk który i syn z moją krwią że tak powiem dostał. Może Klaudia też dostała antybiotyk, a nawet o tym nie wie?
A co ci pisze na wypisie ?Ja mam na wypisie swoim. W książeczce syna nie ma wpisanego antybiotyku.
Nie ma czegoś takiego jak niewartościowy pokarm. Na cycu wiadomo że dziecko będzie częściej wołać niż na mm. Bo nasz pokarm jest rzadszy tym bardziej w te upały.
Masz możliwość zwazenia jej? To chyba najpewniejszy sposób by sprawdzić czy dziecko się najada.
Klaudia to pewno skok rozwojowy, moja miala to samo od 15 do 21 na cycu. Orzeszlo po kilku dniach, jest mega ciezko ale trzeba dac rade.
Dziecka ktore jest tylko na piers nie da sie przekarmic, ona zjada ile potrzebuje.
A ja wiem że dostałam antybiotyk a na wypisie ani słowa o tym [emoji58]A co ci pisze na wypisie ?
Dziewczyny właśnie wyszłam z gabinetu od gina. Mam już rozwarcie na 2 i pół palca czyli połowę. W każdej chwili może się zacząć na poważnie. Tym bardziej że cały dzień czuje mocne kłucia w kroku i napinanie brzucha. Zrobił mi jeszcze masaż szyjki i to ma tym bardziej przyspieszyć w tej sytuacji
Trzymajcie kciuki ☺ wracam do domu i czekam co się będzie działo ☺
Zobaczymy czy dostaniemy jeszcze dzisiaj prezent z mężem na 7 rocznicę ślubu ☺
A w nocy mi się śniło , że odeszły mi wody i urodziłam już ☺
Dlatego do auta wzięłam ceratke i ręcznik na drogę ☺
Dziewczyny są jeszcze te Pampers 2 144 szt w Biedronce czy tylko jakiś czas temu były ?
U mnie dzisiaj 23 stopnie na telefonie pokazuje ,chyba przyzwyczaiłam się do upałów 30 stopni bo dzisiaj trochę chłodniej i mi zimno aż zalozylam długie spodnie i skarpetki
Z małą byliśmy na pobraniu krwi rano żeby znów sprawdzić poziom biliburuny ile się obniżyło , tatuś przeżywał bardziej kłucie niż chyba mała ..
Wczoraj wkoncu się zwazylam pierwszy raz po porodzie i ważę 63 kg , startowałam z 64 a w dniu porodu było 71.3 kg
Wogole teraz mam taki apetyt że szok ..i wieksze zachcianki niż w ciąży , no i mogę jeść wszystko bo już nie muszę się martwić zgagą