reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Nie ma czegoś takiego jak niewartościowy pokarm. Na cycu wiadomo że dziecko będzie częściej wołać niż na mm. Bo nasz pokarm jest rzadszy tym bardziej w te upały.
Masz możliwość zwazenia jej? To chyba najpewniejszy sposób by sprawdzić czy dziecko się najada.

Dopiero w piątek będzie położna. Myślałam , że można mieć słaby pokarm. Nigdy tyle nie siedziala na piersi. Czasem zjadła z jednego, z drugiego i znowu jej dałam z pierwszego. Ale dzisiaj to pół godziny jeden i zmiana i tak w kółko.

Klaudia to pewno skok rozwojowy, moja miala to samo od 15 do 21 na cycu. Orzeszlo po kilku dniach, jest mega ciezko ale trzeba dac rade.
Dziecka ktore jest tylko na piers nie da sie przekarmic, ona zjada ile potrzebuje.

Myślałam , że można. Tym bardziej , że on ciągle ulewa. Praktycznie po każdym karmieniu , z nie chce jej się odbić..
Jej, gdyby nie to karmienie to macierzyństwo to bajka ❤️

Dziewczyny właśnie wyszłam z gabinetu od gina. Mam już rozwarcie na 2 i pół palca czyli połowę. W każdej chwili może się zacząć na poważnie. Tym bardziej że cały dzień czuje mocne kłucia w kroku i napinanie brzucha. Zrobił mi jeszcze masaż szyjki i to ma tym bardziej przyspieszyć w tej sytuacji
Trzymajcie kciuki ☺ wracam do domu i czekam co się będzie działo ☺

Zobaczymy czy dostaniemy jeszcze dzisiaj prezent z mężem na 7 rocznicę ślubu ☺
A w nocy mi się śniło , że odeszły mi wody i urodziłam już ☺
Dlatego do auta wzięłam ceratke i ręcznik na drogę ☺

Z odejściem wód dzień wcześniej też miałam sen. Drugiego dnia poleciało :)
Trzymam kciuki za szybką akcję !:*

@Karokao , co u Ciebie ? :)

Dziewczyny są jeszcze te Pampers 2 144 szt w Biedronce czy tylko jakiś czas temu były ?

U mnie dzisiaj 23 stopnie na telefonie pokazuje ,chyba przyzwyczaiłam się do upałów 30 stopni bo dzisiaj trochę chłodniej i mi zimno aż zalozylam długie spodnie i skarpetki :D
Z małą byliśmy na pobraniu krwi rano żeby znów sprawdzić poziom biliburuny ile się obniżyło , tatuś przeżywał bardziej kłucie niż chyba mała .. :p
Wczoraj wkoncu się zwazylam pierwszy raz po porodzie i ważę 63 kg , startowałam z 64 a w dniu porodu było 71.3 kg :)
Wogole teraz mam taki apetyt że szok ..i wieksze zachcianki niż w ciąży , no i mogę jeść wszystko bo już nie muszę się martwić zgagą :)

Haha u nas 27 stopni i idealnie :)

Super, ze tak wszystko dobrze się układa u was :)

Oj ja tez mega mam apetyt :)

reklama
Właśnie wracam z ktg które oczywiście jakieś skurcze pisze ale nic nowego w moim przypadku bo tak już jest 2 miesiące. Bez zastrzeżeń. Nast ktg w czwartek.

Jeśli nie urodze do poniedziałku to w poniedziałek otrzymam magiczną kartkę zatytułowaną "skierowanie do szpitala".

Do góry