Przy KP samo mleko. Ale przy mm przy takich upałach odrobina wody dobra. Mm jest gestsze i nie zsspakaja tak pragnieniaTeż słyszałam, że mleko wystarczy[emoji4]
reklama
karkula309
Fanka BB :)
Dziękuję że pytaszA jak ty sie miewasz i maleństwo ? Wszystko u was dobrze ? Do kogo jest podobny ? Forumowi chłopcy to rzeczywiście rodzynki , bo na razie przewaga dziewczyn po drugiej stronie brzuszka .
U nas już dobrze mały zaczyna chętnie jeść ( co prawda z butli moje mleko ale zawsze coś )
Zoltaczka przechodzi . W nocy z reguły ani raz nie płacze
A podobny to raczej do nikogo.. ale jak już coś to może troszkę do męża
W szpitalu znów było dużo chłopców. Leżałam na sali 6 osobowej to było 4 chłopców. A potem na sali trzy osobowej - trzech chłopców
madziula92
Witam w kolejny upalny dzień
Już niedługo chłopcy zdominują nasz wątek sierpniówek
Dzień dobry znowu upał.. eh myślę, że za niedługo będzie wysyp chłopaczków
madziula92
Proszę, to mój Filipek
Nie martwcie się o ubranko, w szpitalu jest klima [emoji16]
Zobacz załącznik 884794
Słodki jest
.rudzielec
@miloscwczasachpopkultury to na bank rodzi! Tak długa cisza z jej strony oznacza jedno [emoji38]
@Gienio ja nam termin na 23 sierpnia, ale tam gdzie chcę rodzić przyjmują tylko ciszę donoszone, więc musi byc skończony 37 tydzień, czyli to 37+6 dla nich
Dziewucha, ale słodkie te Wasze dzieciaczki [emoji173][emoji173][emoji173] nie mogę się napatrzec takie slodziutkie Maleństwa [emoji7]
My dzis mieliśmy pospać, a przed 8 Teść przyjechał i wyrwal nas ze snu i jeszcze siedzi [emoji33] jak pojedzie to polecimy na zakupy, umyjemy auto i sru nad jeziorko odpoczywać
@Gienio ja nam termin na 23 sierpnia, ale tam gdzie chcę rodzić przyjmują tylko ciszę donoszone, więc musi byc skończony 37 tydzień, czyli to 37+6 dla nich
Dziewucha, ale słodkie te Wasze dzieciaczki [emoji173][emoji173][emoji173] nie mogę się napatrzec takie slodziutkie Maleństwa [emoji7]
My dzis mieliśmy pospać, a przed 8 Teść przyjechał i wyrwal nas ze snu i jeszcze siedzi [emoji33] jak pojedzie to polecimy na zakupy, umyjemy auto i sru nad jeziorko odpoczywać
Vanilia120
Skończony 37 tydzień to 36+6@miloscwczasachpopkultury to na bank rodzi! Tak długa cisza z jej strony oznacza jedno [emoji38]
U mnie po wizycie u ginekologa w czwartek były brązowe plamienia przez dwa dni, bo chciała mi szyjke obruszyc ale teraz jest czysto.. A już się ludziłam...9 dni do terminu, strasznie się to dłuży.
.rudzielec
Też tak myślałam, ale moja lekarka tez uwaza inaczejSkończony 37 tydzień to 36+6
U mnie po wizycie u ginekologa w czwartek były brązowe plamienia przez dwa dni, bo chciała mi szyjke obruszyc ale teraz jest czysto.. A już się ludziłam...9 dni do terminu, strasznie się to dłuży.
Kasiula8989
Hej dziewczyny
@miloscwczasachpopkultury odezwij sie bo się martwimy
Ja właśnie robie spaghetti i uciekam z kuchni bo się stopie masakra....niech te upały się skończą
Dziś mam zamiar troche wyczyścić wózek, ubrać przescieradlo i nakryje folią
A.wasze wózki już gotowe?
@KatiNails nie mogę się napatrzec na Maje
Miłego dnia :*
@miloscwczasachpopkultury odezwij sie bo się martwimy
Ja właśnie robie spaghetti i uciekam z kuchni bo się stopie masakra....niech te upały się skończą
Dziś mam zamiar troche wyczyścić wózek, ubrać przescieradlo i nakryje folią
A.wasze wózki już gotowe?
@KatiNails nie mogę się napatrzec na Maje
Miłego dnia :*
reklama
Vanilia120
A i z ciekawostek podobno picie wapna ma wpływ na skurcze macicy, potrafi je nasilic. Info od ginekologa.
Fakt @KatiNails Maja jest przeurocza!
Fakt @KatiNails Maja jest przeurocza!