reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A jak ty sie miewasz i maleństwo ? Wszystko u was dobrze ? Do kogo jest podobny ? Forumowi chłopcy to rzeczywiście rodzynki , bo na razie przewaga dziewczyn po drugiej stronie brzuszka .
Dziękuję że pytasz ;)
U nas już dobrze mały zaczyna chętnie jeść ( co prawda z butli moje mleko ale zawsze coś )
Zoltaczka przechodzi . W nocy z reguły ani raz nie płacze :)
A podobny to raczej do nikogo.. ale jak już coś to może troszkę do męża :)
W szpitalu znów było dużo chłopców. Leżałam na sali 6 osobowej to było 4 chłopców. A potem na sali trzy osobowej - trzech chłopców :)

@miloscwczasachpopkultury to na bank rodzi! Tak długa cisza z jej strony oznacza jedno [emoji38]

@Gienio ja nam termin na 23 sierpnia, ale tam gdzie chcę rodzić przyjmują tylko ciszę donoszone, więc musi byc skończony 37 tydzień, czyli to 37+6 dla nich ;)

Dziewucha, ale słodkie te Wasze dzieciaczki [emoji173][emoji173][emoji173] nie mogę się napatrzec takie slodziutkie Maleństwa [emoji7]

My dzis mieliśmy pospać, a przed 8 Teść przyjechał i wyrwal nas ze snu i jeszcze siedzi [emoji33] jak pojedzie to polecimy na zakupy, umyjemy auto i sru nad jeziorko odpoczywać :)

@miloscwczasachpopkultury to na bank rodzi! Tak długa cisza z jej strony oznacza jedno [emoji38]

@Gienio ja nam termin na 23 sierpnia, ale tam gdzie chcę rodzić przyjmują tylko ciszę donoszone, więc musi byc skończony 37 tydzień, czyli to 37+6 dla nich ;)

Dziewucha, ale słodkie te Wasze dzieciaczki [emoji173][emoji173][emoji173] nie mogę się napatrzec takie slodziutkie Maleństwa [emoji7]

My dzis mieliśmy pospać, a przed 8 Teść przyjechał i wyrwal nas ze snu i jeszcze siedzi [emoji33] jak pojedzie to polecimy na zakupy, umyjemy auto i sru nad jeziorko odpoczywać :)
Skończony 37 tydzień to 36+6 :)

U mnie po wizycie u ginekologa w czwartek były brązowe plamienia przez dwa dni, bo chciała mi szyjke obruszyc ale teraz jest czysto..:( A już się ludziłam...9 dni do terminu, strasznie się to dłuży.

reklama
Do góry