reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziękuję że pytasz ;)
U nas już dobrze mały zaczyna chętnie jeść ( co prawda z butli moje mleko ale zawsze coś )
Zoltaczka przechodzi . W nocy z reguły ani raz nie płacze :)
A podobny to raczej do nikogo.. ale jak już coś to może troszkę do męża :)
W szpitalu znów było dużo chłopców. Leżałam na sali 6 osobowej to było 4 chłopców. A potem na sali trzy osobowej - trzech chłopców :)
Ja jak teraz byłam w szpitalu 4 dni to na dwóch salach obok siebie były ciężarne z samymi dziewczynkami w brzuszku tylko mój jeden rodzynek ☺ 5:1 ☺
Hej dziewczyny:)
@miloscwczasachpopkultury odezwij sie bo się martwimy :)

Ja właśnie robie spaghetti i uciekam z kuchni bo się stopie masakra....niech te upały się skończą:(
Dziś mam zamiar troche wyczyścić wózek, ubrać przescieradlo i nakryje folią:)
A.wasze wózki już gotowe? :)
@KatiNails nie mogę się napatrzec na Maje ♥️♥️♥️
Miłego dnia :*
Mój wózek po córce wyprany i gondola czeka w folii. Łóżeczko umyte, materac założony, pościel gotowa czeka też w torbie ☺
15333733024071453185751.jpg

Załączniki

• 15333733024071453185751.jpg
    15333733024071453185751.jpg
    913,3 KB · Wyświetleń: 460
reklama
O kurcze ☺ ja do terminu 13 dni ale córa wyszła tydz wcześniej to liczę , że mały też może wcześniej się pokusi☺ o przenoszeniu to nawet nie myślę bo nie wiem ile by wtedy ważył. Tydz temu 3300-3400 już było podobno. Jak się okaże błąd pomiaru w dół to lepiej urodzić a co jak w górę?
To Karokao pospiesz się bo ja po Tobie rodzę ☺

Moja przez 5 mcy była tylko i wyłącznie na cycu i zdrowa i nic jej nie było ☺ wody nie dawałam bo miała awersje do wszystkiego co nie było cycusiem ☺ smoczki butelki stały w szafie☺
No duży synuś Ci się szykuje , ciekawe jak duży wyjdzie :) to niech się zbiera pomału na świat bo mamie będzie ciezko rodzić :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie mam kostek dziewczyny... masakra jakaś.. od 3 dni mam normalne kostki tylko rano. Jak zacznę chodzić to od razu tak
20180804_111732.jpg

Całe stopy są jak balony.. nigdy wcześniej nie miałam z tym problemu. Teraz w ciąży raz czy dwa razy mi się zdarzyło na wieczór po całym dniu na nogach przy takim upale
A teraz.. Nic nie pomaga.. zimny prysznic..leżenie z nogami w górę.. eh..

Załączniki

• 20180804_111732.jpg
    20180804_111732.jpg
    1 004,8 KB · Wyświetleń: 468
Nie mam kostek dziewczyny... masakra jakaś.. od 3 dni mam normalne kostki tylko rano. Jak zacznę chodzić to od razu tak
Zobacz załącznik 884835
Całe stopy są jak balony.. nigdy wcześniej nie miałam z tym problemu. Teraz w ciąży raz czy dwa razy mi się zdarzyło na wieczór po całym dniu na nogach przy takim upale
Teraz to już chyba zostaje wytrzymać :( masakra. Współczuję Wam.
Ja nie miałam dużego brzucha. A stopy puchly tylko wtedy jak siedziałam i klientki miałam. Ale wystarczyło się położyć i wszystko przechodziło.
Z jednej strony brakuje mi tego kopania w brzuchu [emoji173]️[emoji24] a z drugiej strony jak sobie myślę jakbym się teraz przy tych upałach męczyła to masakra.

reklama
Zobacz załącznik 884835
Eh u mnie to samo, mam spuchnięte nogi od 2 tygodni..:/ nic nie pomaga, moczę w zimnej wodzie, smaruję żelem z kasztanowca i nic nie jest lepiej..chyba musimy poczekać aż maleństwa urodzimy;)

Do góry