reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziękuję że pytasz ;)
U nas już dobrze mały zaczyna chętnie jeść ( co prawda z butli moje mleko ale zawsze coś )
Zoltaczka przechodzi . W nocy z reguły ani raz nie płacze :)
A podobny to raczej do nikogo.. ale jak już coś to może troszkę do męża :)
W szpitalu znów było dużo chłopców. Leżałam na sali 6 osobowej to było 4 chłopców. A potem na sali trzy osobowej - trzech chłopców :)
Ja jak teraz byłam w szpitalu 4 dni to na dwóch salach obok siebie były ciężarne z samymi dziewczynkami w brzuszku tylko mój jeden rodzynek ☺ 5:1 ☺
Hej dziewczyny:)
@miloscwczasachpopkultury odezwij sie bo się martwimy :)

Ja właśnie robie spaghetti i uciekam z kuchni bo się stopie masakra....niech te upały się skończą:(
Dziś mam zamiar troche wyczyścić wózek, ubrać przescieradlo i nakryje folią:)
A.wasze wózki już gotowe? :)
@KatiNails nie mogę się napatrzec na Maje ♥️♥️♥️
Miłego dnia :*
Mój wózek po córce wyprany i gondola czeka w folii. Łóżeczko umyte, materac założony, pościel gotowa czeka też w torbie ☺
15333733024071453185751.jpg

Załączniki

• 15333733024071453185751.jpg
    15333733024071453185751.jpg
    913,3 KB · Wyświetleń: 468
reklama
O kurcze ☺ ja do terminu 13 dni ale córa wyszła tydz wcześniej to liczę , że mały też może wcześniej się pokusi☺ o przenoszeniu to nawet nie myślę bo nie wiem ile by wtedy ważył. Tydz temu 3300-3400 już było podobno. Jak się okaże błąd pomiaru w dół to lepiej urodzić a co jak w górę?
To Karokao pospiesz się bo ja po Tobie rodzę ☺

Moja przez 5 mcy była tylko i wyłącznie na cycu i zdrowa i nic jej nie było ☺ wody nie dawałam bo miała awersje do wszystkiego co nie było cycusiem ☺ smoczki butelki stały w szafie☺
No duży synuś Ci się szykuje , ciekawe jak duży wyjdzie :) to niech się zbiera pomału na świat bo mamie będzie ciezko rodzić :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie mam kostek dziewczyny... masakra jakaś.. od 3 dni mam normalne kostki tylko rano. Jak zacznę chodzić to od razu tak
20180804_111732.jpg

Całe stopy są jak balony.. nigdy wcześniej nie miałam z tym problemu. Teraz w ciąży raz czy dwa razy mi się zdarzyło na wieczór po całym dniu na nogach przy takim upale
A teraz.. Nic nie pomaga.. zimny prysznic..leżenie z nogami w górę.. eh..

Załączniki

• 20180804_111732.jpg
    20180804_111732.jpg
    1 004,8 KB · Wyświetleń: 475
Nie mam kostek dziewczyny... masakra jakaś.. od 3 dni mam normalne kostki tylko rano. Jak zacznę chodzić to od razu tak
Zobacz załącznik 884835
Całe stopy są jak balony.. nigdy wcześniej nie miałam z tym problemu. Teraz w ciąży raz czy dwa razy mi się zdarzyło na wieczór po całym dniu na nogach przy takim upale
Teraz to już chyba zostaje wytrzymać :( masakra. Współczuję Wam.
Ja nie miałam dużego brzucha. A stopy puchly tylko wtedy jak siedziałam i klientki miałam. Ale wystarczyło się położyć i wszystko przechodziło.
Z jednej strony brakuje mi tego kopania w brzuchu [emoji173]️[emoji24] a z drugiej strony jak sobie myślę jakbym się teraz przy tych upałach męczyła to masakra.

reklama
Zobacz załącznik 884835
Eh u mnie to samo, mam spuchnięte nogi od 2 tygodni..:/ nic nie pomaga, moczę w zimnej wodzie, smaruję żelem z kasztanowca i nic nie jest lepiej..chyba musimy poczekać aż maleństwa urodzimy;)

Do góry