reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Rano, to jest chyba takie jak było.. nie wiem jak to możliwe. Coś mi dziś drugi raz pociekło z tym śluzem brązowym i mała kropka krwi.. to dała mi podpaske i będę obserwować.. a wcześniej jak rano mi pociekło coś tam takie przezroczyste i to nie mocz to lekarz sprawdził i mówi ze to nie wody.. także widzisz oni wiedza „lepiej”
Wody to mogą też odejść zaraz przed partymi. Ja czekałam na cc bo akurat przyjechała dziewczyna. Rozwarcie 5cm. Skurcze. 10 minut później jak chlusnely wody to nagle było 10 [emoji23] kilka Patrych i dziewczynka 3600 na świecie [emoji7]
Zazdroszczę kobietom takich naturalnych porodów [emoji7] liczę się że musi boleć strasznie. Ale przynajmniej jest szybko :)

reklama
Mam pytanie co łóżeczka, jak otwierasz szufladę ciągnąc tylko z jednej strony tam gdzie są te wycięcia to nie wypada Ci szuflada z prowadnic? Bo mam takie samo i mi już kilka razy szuflada wypadla i teraz otwieram nie za te wyciecia tylko centralnie na srodku chwytam i jest ok.
Aż poszłam sprawdzić dokładnie ;) ale u mnie nic nie wypada czy ciągnę z jednej strony czy drugiej to się trzyma. Nie jest to jakies super jakościowo łóżeczko, ale wystarczy poki co :)

Ja to zamowilam w necie i nie przypuszczałam nawet, ze to jest takie grube i robi taki wielki spad, a co najlepsze zamowilam dwa jeden na szerokosc łóżeczka, a drugi na szerokość kołyski...

U mnie też się podniosło ale żeby aż tak to chyba nie. Może jakieś grubsze te kliny macie albo materace grubsze.

Po co to ktg skoro nic się nie pisze :/ wychodzi na to że muszą podłączyć jeszcze wykrywacz kłamstw bo powiedzą że udajecie :D
Mi położna akurat sama powiedziała to co maszyna to maszyna. A co Pani czuje to inna sprawa. A lekarz jak sprawdził te moje skurcze? Jak szedł miałam mówić i przykładal rękę do brzucha i czuł. Ze brzuch się napina i ile to trwa.
Z synem z kolei się nie pisały bo były krzyżowe. A jak to mi wtedy położna powiedziała czujnik jest na brzuchu a nie na plecach. Teraz też skurcze miałam od dołu, a czujnik u góry...

reklama
Do góry