reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny czy skurcz może łapać pp jednej stronie brzucha? :/
Pytałam ostatnio o to mamy i powiedziała, ze raczej nie i ze jak będzie skurcz taki z prawdziwego zdarzenia to napewno będę wiedziala, ze to to :) Ja myśle, ze to mała mi na coś uciska, często mam taki kilku sekundowy ból na dole brzucha po lewej stronie.

reklama
Pytałam ostatnio o to mamy i powiedziała, ze raczej nie i ze jak będzie skurcz taki z prawdziwego zdarzenia to napewno będę wiedziala, ze to to :) Ja myśle, ze to mała mi na coś uciska, często mam taki kilku sekundowy ból na dole brzucha po lewej stronie.

Oj będziesz wiedziała na bank, ja się zwijam od rana z bólu, ale są nieregularne, po 30-60 sekund i na ktg zapisuje się dupa, bo 50-60 i czekam czekam i cierpię...

@Lustysia śliczny kącik :* @miloscwczasachpopkultury w końcu byś urodziła, wszystkie czekamy na Kornelię :* :D śliczne te Wasze maleństwa, jak tak patrzę to już nie mogę się doczekać ;) @Ewka34 współczuję Ci, że musisz się tak użerać z teściową;/ ja zawiozłam l4 do pracy, byłam na targu i siedzę w domu :D upał okropny jest :( oby przyszło ochłodzenie, ratunku! :D

Oj będziesz wiedziała na bank, ja się zwijam od rana z bólu, ale są nieregularne, po 30-60 sekund i na ktg zapisuje się dupa, bo 50-60 i czekam czekam i cierpię...
Kochana mi się skurcze nie pisały na ktg. Ani przy Aleksie ani przy Maji.
Sprawdzali Ci rozwarcie?

Cipcia a TY się rozpakuj w końcu a nie zadowolona jak w sanatorium menu smakołykowe ustalasz co chwilę hehe żartuję a tak na serio to życzę szybkiego i bezbolesnego porodu, rach ciach na blok porodowy i do domu z małą i tatusiem :-)

No ja chce już bardzo, umrę tutaj chyba z tego czekania i skurczowania nieregularnego itd... hahah no takie smakołyki ze od rana na biszkoptach jestem hahah ale zaraz dokończę chińczyka z wczoraj i na dole tez jest bar z obiadami :)

Chciałabym tak szybciutko, żeby już w poniedziałek wyjść [emoji847]

Kochana mi się skurcze nie pisały na ktg. Ani przy Aleksie ani przy Maji.
Sprawdzali Ci rozwarcie?

Rano, to jest chyba takie jak było.. nie wiem jak to możliwe. Coś mi dziś drugi raz pociekło z tym śluzem brązowym i mała kropka krwi.. to dała mi podpaske i będę obserwować.. a wcześniej jak rano mi pociekło coś tam takie przezroczyste i to nie mocz to lekarz sprawdził i mówi ze to nie wody.. także widzisz oni wiedza „lepiej”

No ja właśnie mialam po lewej stronie pleców i brzucha :/

reklama
Do góry