reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@Lustysia @Fiorna jak dobrze, że poruszyłyście ten temat bo już nie czuję się taka osamotniona w tych moich myślach i tym moim płaczu bez powodu ;) a już myślałam, że tylko ja tak mam ;)

Ja się dziwię że dopiero teraz mnie to dopadło..ale pewnie tak działa na nas ta magiczna data zbliżającego się terminu a może wszystko się kumulowało przez te miesiące i teraz pękło...

Wiem tylko co robic.. recznik mokry na wiatrak?
A ja myślę,że ppcisnelabys jej jeszcze bardziej, jakbyś SPOKOJNIE poszła i jej powiedziała "przepraszam Panią, czy mogłabym prosić o to,żeby zamykalą Pani ciszej drzwi? Ta mała istotka chciałaby sobie pospać i nie jest winna przeciagom lub złym humorom":D ciekawa jestem jej reakcji i miny. Bo spokojem to dosłownie zabić można czlowieka;)

A ja myślę,że ppcisnelabys jej jeszcze bardziej, jakbyś SPOKOJNIE poszła i jej powiedziała "przepraszam Panią, czy mogłabym prosić o to,żeby zamykalą Pani ciszej drzwi? Ta mała istotka chciałaby sobie pospać i nie jest winna przeciagom lub złym humorom":D ciekawa jestem jej reakcji i miny. Bo spokojem to dosłownie zabić można czlowieka;)
Darlaby ryja ;) i powiedziala ze co ja to obchodzi.. ;) nie warto z nia brnac w dyskusje bo to ulomne jest ;)

Ja przeglądam te moje ubranka i rozkminiam właśnie jaki rozmiar przygotować dla męża, żeby zabrał na wyjście do szpitala. Zaczelam od tych całkiem malutkich, ale dla mnie są takie maciupeńkie, ze nie wiem czy większych nie szukać, wiem ze bie ma reguły na to zadnej, chyba poprostu musze więcej naszykować, bo nie wiem czego się spodziewać :/ Zobacz załącznik 884500
W sumie chyba te pół śpiochy i zestaw z góry jest taki malutki, ten drugi jest na 50/56 wydaje się być większy w razie czego...
Ja przygotowałam Mężowi trzy zestawy ubranek za radą dziewczyn.
1. Na upał taki jak teraz: rampers
2. Na takie 25 stopni body z krótkim i spodenki
3. A jakby jakimś cudem był chłodniejszy dzień to bodziak z długim i pajac.
I przygotowałam też czapeczkę i niedrapki oraz kocyk i pieluchę do przykrycia w razie czego. Ale jeśli wytrzymam jeszcze tydzień to będę rodziła prywatnie i tam Maluszka nam ubiorą do wyjścia :)
Dziewczyny co mam zrobic.. stara trzaska jak jasna cholera.. serio.. zamknelam sie w pokoju bo mala mi spi,a jest tu tak duszno,zamknelam balkon i rolety,wiatrak chodzi.. nie wytrzymam.. mam nerwy w cholere juz..
Współczuję, że musisz "współżyć" społecznie z takim babsztylem... Nie wiem co Ci poradzić na ten upał. Od mokrego ręcznika to może jakieś zwarcie się zrobić nie daj Boże :(

Ja przygotowałam Mężowi trzy zestawy ubranek za radą dziewczyn.
1. Na upał taki jak teraz: rampers
2. Na takie 25 stopni body z krótkim i spodenki
3. A jakby jakimś cudem był chłodniejszy dzień to bodziak z długim i pajac.
I przygotowałam też czapeczkę i niedrapki oraz kocyk i pieluchę do przykrycia w razie czego. Ale jeśli wytrzymam jeszcze tydzień to będę rodziła prywatnie i tam Maluszka nam ubiorą do wyjścia :)

Współczuję, że musisz "współżyć" społecznie z takim babsztylem... Nie wiem co Ci poradzić na ten upał. Od mokrego ręcznika to może jakieś zwarcie się zrobić nie daj Boże :(
Dzieki ;) kurcze,no wlasnie... zdjelam malej body teraz i jest w samej pieluszce

Lepiej nie bo @Ewka34 jeszcze by nie wytrzymała i gonga by jej sprzedala haha :D

reklama
Darlaby ryja ;) i powiedziala ze co ja to obchodzi.. ;) nie warto z nia brnac w dyskusje bo to ulomne jest ;)
No tak, Ty najlepiej wiesz z jakim przypadkiem masz do czynienia. Ale jak już wejdziesz z nią w konfrontacje, to nie daj się wyprowadzić z równowagi, bo będzie miała cholerna satysfakcję... współczuję Ci bardzo:(

Do góry