reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Może zbierasz siły na poród :)

Mam nadzieje hah, bo zjadłam rano te płatki, tutaj obiad 2 dania, wypiłam mleczko czekoladowe i zaraz biorę drugie, mam jeszcze biszkopty i chyba je otworze hah także juz większość zjedzona w pare godzin. Kabanosy juz wszystkie, żelki tez xd wody wypiłam 3 x 0,5 l plus soczek i mleczko także juz dziś z 2 l i super, bo w domu to ciężko z moim piciem.
A podobno przed porodem się ma wilczy apetyt, no ciekawe

Kładź się do łóżka bo jeszcze tam orła wywiniesz :)

Hahah nie no, tak 10 min tylko podchodziłam, łącznie 20 min spacerek i już leżę grzecznie [emoji56] tak o 18 znowu pochodzę z 20 min i przed snem. Przynajmniej się wymecze, a może i coś rozkręce, bo ucichło wszystko skubane. Młoda jest uparta jednak [emoji79][emoji79][emoji79][emoji79]

Jak się sprawdzi to Cię nazwę czarownicą ;) kto wie, może masz fach w rękawie który warto rozwijać... :)

Haha chyba bym się przeraziła jak kolejna po maljan była by Karolina i Karokao według mojego przeczucia [emoji23]
Bo zanim im objawy się pojawiły to ja już pisałam :D i Ewka też miała rodzić ze mną w grudniu, wody mi odeszły wcześniej to i Ewie pękły :D

reklama
Do góry