reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Może zbierasz siły na poród :)

Mam nadzieje hah, bo zjadłam rano te płatki, tutaj obiad 2 dania, wypiłam mleczko czekoladowe i zaraz biorę drugie, mam jeszcze biszkopty i chyba je otworze hah także juz większość zjedzona w pare godzin. Kabanosy juz wszystkie, żelki tez xd wody wypiłam 3 x 0,5 l plus soczek i mleczko także juz dziś z 2 l i super, bo w domu to ciężko z moim piciem.
A podobno przed porodem się ma wilczy apetyt, no ciekawe

Kładź się do łóżka bo jeszcze tam orła wywiniesz :)

Hahah nie no, tak 10 min tylko podchodziłam, łącznie 20 min spacerek i już leżę grzecznie [emoji56] tak o 18 znowu pochodzę z 20 min i przed snem. Przynajmniej się wymecze, a może i coś rozkręce, bo ucichło wszystko skubane. Młoda jest uparta jednak [emoji79][emoji79][emoji79][emoji79]

Jak się sprawdzi to Cię nazwę czarownicą ;) kto wie, może masz fach w rękawie który warto rozwijać... :)

Haha chyba bym się przeraziła jak kolejna po maljan była by Karolina i Karokao według mojego przeczucia [emoji23]
Bo zanim im objawy się pojawiły to ja już pisałam :D i Ewka też miała rodzić ze mną w grudniu, wody mi odeszły wcześniej to i Ewie pękły :D

reklama
Do góry