Kasiula8989
Fanka BB :)
Dziewczyny już mi się nudzi i znalazłam zajęcie, chodzę w kółko po korytarzu i schody tez znalazłam hah Zobacz załącznik 884207
Kładź się do łóżka bo jeszcze tam orła wywiniesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny już mi się nudzi i znalazłam zajęcie, chodzę w kółko po korytarzu i schody tez znalazłam hah Zobacz załącznik 884207
Może zbierasz siły na poród
Boziu... obieralam pyrki na obiad i w czasie tych 5 minut moje młodsze dziecko zrobiło sobie makijaż pisakami...
Przecież ja osiwieje przy trójce
Która ma ochotę? [emoji5]Zobacz załącznik 884192
ciebie jeszcze nie widzę w swojej kuli [emoji23]Haha a mnie gdzie tam widzisz wróżko? Na samym końcu listy?
Kładź się do łóżka bo jeszcze tam orła wywiniesz
Oby!! [emoji3][emoji3][emoji3]
Marze żeby sie zaczęło już mi tak cieżko ze szok [emoji3]
Jak się sprawdzi to Cię nazwę czarownicą kto wie, może masz fach w rękawie który warto rozwijać...
Ja tak miałam przy porodzie między skurczami na początku myślałam o jedzeniu [emoji16]Jeju, co mi się stało, ze zjadłam ten obiad i głodna jestem hahahha